2777
2789
عنوان

عروس خاله شوهر

586 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم اینا ۳ تا خواهرن هرکدومشون یدونه عروس دارن من عروس بزرگه هستم 

من و عروس خوار وسطیه معمولی هستیم بهشون احترام میزاریم 

حالا عروس کوچیکه خیلی خیلی به اینا محبت میکنه و شده نور دیده 

برا مادرشوهر تولد میگیره سورپرایزش میکنه از بغل مادرشوهر تکون نمیخوره،پاهاش و ماساژ میده جلو جمع شونه هاشو ماساژ میده 😶

صبح ها میره کارای مادرشوهرشو میکنه براش ناهار میزاره 

این درحالیه که ما رو مادرش برا شام دعوت کرده بود اصلا به مامانش کمک نمیکرد حتی تو پذیرایی کردن، من دیدم مامانش خیلی دسپاچه شده  رفتم آشپزخونه کمک مادرش عروس هم نشسته بود کنار مادرشوهرش و دستشو گرفته بود دستش 

حتی برا مامانش ندیدم تبریک  تولدشو استوری کنه 

ولی برا مادرشوهرشو از دو روز قبل تا دو روز بعد استوری میزاره 

الان میبینم که مارو مقایسه میکنن این درحالی که من با شوهرم خیلی مشکل داشتم همیشه یه چشمم اشک بود یه چشمم خون ولی شوهر این عروس خیلی پسر خوب و مهربون و سربه راهیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا واسع خودشیرینی اینجوری میکنن😑😂

واسع اینک بگن عروسع خوبع

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

خوب شاید داره اینطوری از مادر شوهرش تشکر میکنه که چنین شوهر دسته گلی رو براش تربیت کرده 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اشکال نداره هرکس باید خودش باشه.ماهم دقیقا چنین چیزایی داریم ولی من برام اهمیت نداره.احترام و ارزشی ...

ازوقتی مادرشوهم رفتاراشو دیده منو محل نمیده این برام آزار دهنده ست 

دمش گرم بگو بیاد کارای ما رو هم بکنه 😜

خدایی حوصله داری با عروس خاله ی شوهر رفت و آمد کنی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب وقتی مقایسه شدی بگو آیا شرایط زندگی من مثل اونه؟شوهر اون رفتارش با زن مثل رفتار شوهر منه با زنش؟

من نمیدونم چرا فلانی برا مادر خودش یه استوری تولد نمیذاره یا چرا یه کمک معمولی ب مادر خودش نمیده اما کارای دیگری میکنه نمیخوامم بدونم.وقتی خواستید مقایسه کنید ببینید شرایط ۲نفر مثل همه یا نه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم