2777
2789

برقی دیگه 😃

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برقی دستی خرد نمیکنه آبشو میگیره🤣

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

برقی بخر  مارک سیلور کرست ...خواهرای من دارن عالیه

فیکشن هم هست اشتباهی نخری

فیک ها شیشه هاش به سبزی میزنه حباب داره زیر تیغه هاش پیچ داره

اصلی هاش مخزنش پیرکس تیغه هاش پیچی نیست اینا نشونه های اصل بودن کالاست

من میگم بیا غذاساز گلاوارو بخر به چهار دلیلی که میگم: 1-دوتا کاسه استیل و شیشه ای واسه خردکن داره 2-آسیاب داره 3-اسموتی ساز داره 4-پول یه وسیله رو میدی ولی 3تا وسیله با کیفیت میخری، تازه الانم تو تخفیفه سایت نظری استور تخفیف گذاشته از دستش نده.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

سلام عزیزم هر دوشون خوبن. من برای پیاز و گوجه و کارای دم دستی خودم یه دونه از این پمپیا دستی گرفتم خیلی سریع کارام رو ردیف می کنه. برقی برای حجم مواد زیاد خوبه. اونم خیلی کارش درسته ولی خیلی مراقبت میخواد. تا بیاریش و بزنیش به برق دستی کارت رو راه انداخته. ولی بدی که دستی داره برای گوشت و اینا خوب نیست. با برقی میشه همه چی رو خرد و میکس کرد. من خودم خردکن برقی مارک روگن رو از فروشگاه ژینال خریدم. انصافا عالیه. باهاش بستنی ام درست می کنم. دیگه از وقتی اینو گرفتم چرخ گوشت استفاده نکردم. خواهرمم مارک سیلور کرست رو از همون سایت ژینال گرفت. خدایی اونم خیلی خوبه. فقط دقت کنید که اصلش رو بگیرید. خیلی مهمه که اصل باشه چون هر دو برند فیک هم دارند.