2777
2789

سلام دوستان 

من ۱۹ فروردین پری شدم سیکلم ۲۸ روزه الی ۲۵ روز متغیره تا ۱۹ اردیبهشت دیدم خبری نیست بی بی چک زدم مثبت شد بعد از ۴ روز مجدد بی بی چک زدم مثبت شد دیگه آزمایش نرفتم تا همین دیروز خونریزی در حد پری شدم که بند نمیاد 

سوالم اینه

اگه باردار بودم چرا تیکه نمیاد و لخته نمیاد مثل دوران پری خونریزی دارم؟؟

اگه باردار نبودم چرا بی بی چک هر دو مثبت شد ؟؟

اگه بی بی چک خطا داده چرا هر دو مثبت شده؟؟

اگه کسی تجربه ای داره یا دکتر هست لطفا راهنماییم کنه من اگه باردار بودم برم سونو که بقایا نمونه ممنون میشم

خداجون واسه همه چی شکرت 

واقعا ممنونم از همگی واسه کسی که در حال رقص گردنش رگ به رگ شده راهنمایی کردین اما یه نفر هم حتی یه کامنت نذاشته راهنمایی کنه😞

خداجون واسه همه چی شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مصرف نمیکردی؟تنبلی تخمدان نداشتی؟

حتما الان برو و آزمایش بده ..بتا باید بیاد پایین..

و الزاما موقع خونریزی اولیه بافت و اینا خارج نمیشه ممکنه بقایا بمونه..برو دکتر حتما

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
قرص مصرف نمیکردی؟تنبلی تخمدان نداشتی؟ حتما الان برو و آزمایش بده ..بتا باید بیاد پایین.. و الزاما ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

نه قرص مصرف نمیکردم 

تنبلی تخمدان هم ندارم

خداجون واسه همه چی شکرت