2777
2789
عنوان

دیگه ازخدابچه نمیخوام مرگمومیخوام

1069 بازدید | 26 پست

من پسرم که به دنیا چهارروزبعدبه خاطرمشکل قلبی فوت کردالان سع سال میگذره وباردارنشدم میگن تنبلی دارم شوهرمم سالمه سه ساله هیچ دوادرمون چه طب اسلامی چه مدرن جواب نمیده هرروزخبربارداری ناخواسته اطرافیان رومیشنوم وسرکوفتاشون شروع میشه خستم دیگه خسته

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اوردن تو این دوره زمونه بدترین کاره مخصوصا تو ایران. بنظرم به یه بچه زندگی ببخشید. از بهزیستی یه بچه به سرپرستی بگیرید جای این که یه بچه بیگناه دیگه رو تو این مشکلات به دنیا بیارید

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

برای آرامشت❤

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
بچه اوردن تو این دوره زمونه بدترین کاره مخصوصا تو ایران. بنظرم به یه بچه زندگی ببخشید. از بهزیستی یه ...

متاسفانه همسرم قبول نمیکنه وگرنه ازخدامه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
متاسفانه همسرم قبول نمیکنه وگرنه ازخدامه

بشینید منطقی صحبت کنبد. اگه جواب نداد از مشاور خانواده کمک بگیرید

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

عزیزم خدا نکنه چرا برای خودت بد میخوای

نماز اول وقت بخون که امورات زندگیتون به تاخیر نیوفته

نماز های هدیه به امام جواد و حضرت رقیه هم خیلی خوبه (دقت کن گفتم هدیه)

و اینکه امام رضا یه حدیث دارن که میگه هر وقت راجع به حاجتی هم راضی باشی بشه هم نشه یعنی شد شد نشدم نشد و راضی شدی به رضای خدا اون وقته که خیلی به اجابت نزدیکی