2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست
ب نظرم همون ثانیه های اول دوخط میندازه واسه مثبت ولی برو آزمایش بده هنوزم ک میگی موعدت نشده چند روز ...

تا۱۰دقیقه زده بود 

که زیر۵ دقیقه هاله شد

اصلا هاله قبول؟

یاباید حتما خط باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلد تست زیر ۵دقیقه هاله انداخت متاسفانه روژان و مدیکور پیدانمیکنم همش چیزای دیگست

اینارو من تا حالا استفاده نکردم فقط مدیکور و رژان تا حالا زدم به بقیه اعتمادی ندارم. مدیکور سعی کن پیدا کنی. علائم داری؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
تا۱۰دقیقه زده بود  که زیر۵ دقیقه هاله شد اصلا هاله قبول؟ یاباید حتما خط باشه؟

انشالله ک باردار باشی عزیزم برو ازمایش بده با این تستهایی ک گفتی مشکوکی 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

بچه ها میشه سوال منو جواب بدین.من ۱ روز از موعدم گذشته.بی سابقه بود.همیشه منظم بودم.تو بارداری اولم ۶ روز قبل موعد لک لانه گزینی داشتم اما این بار فقط دل درد قبل از موعد داشتم که خوب شد.من باردارم یعنی.خیلی استرس دارم کمک...ببخش استاتر

اینارو من تا حالا استفاده نکردم فقط مدیکور و رژان تا حالا زدم به بقیه اعتمادی ندارم. مدیکور سعی کن پ ...

علائم که اره خیلی دارم ولی میگم به علائم توجه نکنم

برای من هم ۴ روز مونده دقیقا مثل شما بود و باردار بودم هاله صورتی مثبته دارو که استفاده نکردی؟

وای راست میگید؟

خداروشکر ممنونم جواب دادید.

نه هیچ دارویی استفاده نکردم

بچه ها میشه سوال منو جواب بدین.من ۱ روز از موعدم گذشته.بی سابقه بود.همیشه منظم بودم.تو بارداری اولم ...

سلام عزیزم.

لک لانه گزینی همیشه نیست 

من خودم سر پسرم لک لانه گزینی نداشتم 

اینم اگر حامله باشم انشالله لک لانه گزینی نداشتم

دوست داری حامله باشی؟

سلام عزیزم. لک لانه گزینی همیشه نیست  من خودم سر پسرم لک لانه گزینی نداشتم  اینم اگر حا ...

نه شرایطش رو ندارم.ولی مامانم همه حاملگی هاش با لانه گزینی بود.منم فکر کردم اولی اینطور بودم.دومی هم باید لانه گزینی بشه.ممکنه باردار باشم؟