2777
2789

باد شکم تو هفته ۳۸دلیلش چیه ،خیلی زیاد مثل بادکنک باد خالی می کنم🙈🙈🙈🙈

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به طبیعی داشت🙄

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
چه ربطی به طبیعی داشت🙄

اونایی که سزارین میکنن نمیذارن به این مرحله برسه،میخوام بدونم نشونه زایمان نیست؟

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
فشار عزیزم 

یعنی بچه داره میاد پایین ؟ نشونه زایمان نیست؟

اونایی که سزارین میکنن نمیذارن به این مرحله برسه،میخوام بدونم نشونه زایمان نیست؟

من دوتا زایمان طبیعی داشتم ولی اصلا مثل بادکنک نشدم 😁😁احتمالا مال چیزایی هست ک میخوری 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من دوتا زایمان طبیعی داشتم ولی اصلا مثل بادکنک نشدم 😁😁احتمالا مال چیزایی هست ک میخوری 

چرا این آخر کاری اینجوری شده

اشتهات زیاد نشده؟ نمیدونم چرا نزدیک زایمان با اینکه شکم دیگه جا نداره ولی ب زور همش میخوری منکه خودم ...

همه اش گشنمه ولی میل ندارم

سعی کن یه کم بخوری در حد نیاز نه کم نه زیاد شکمت خالی هم باشه همش باد داره 😄

آره باد خالیه انگار 

چرا این آخر کاری اینجوری شده

حواست به چیزایی که میخوره باشه ربطی به زایمان نداره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
استارتر زایمان گردی به سلامتی؟

آره عزیزم پسرم بیست روزشه