2777
2789
عنوان

ایا طبیعیه من برای دختر کبریت فروش دارم گریه میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست
و منی ک وسط جشن پایان تحصیلی پسرم ک دی جی اورده بودن اهنگای شاد پخش میشد مادرا و بچه ها همراهی میکرد ...

اخیه عزیرم این از ذوق بوده....منم پسرم امروز سر شکم حرکت کرد اشکم در اومد ولی از شوهرم اشکمو قایم کردم نبینه که مسخره ام نکنه😄فکر کن بیدار میشد می دید برا دختر کبریت فروش دارم زار میزنم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته متوجه نمیشه ولی این داستان مناسب ۷ ماهه که سهله حتی ۷ ساله هم نیست پسر من دو سال و نه ماهشه ش ...

واقعا درست میگی اخه این قصه چی بود من برا طفل معصوم خوندم

اخی عزیزم    چون دل نازک مهربونی حتی برای یه شخصیت خیالی منم پسرم کوچکتر بود دو ساعت ...

😄😄😄اره متاسفانه خیلی دل نازکم با فیلم ها هم زار میزنم بیا و ببین طوری که شوهرم تی وی رو خاموش میکنه