2777
2789
عنوان

ایا طبیعیه من برای دختر کبریت فروش دارم گریه میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست
اگه کلا دل نازک هستین  یا تحت فشار و کم خوابی و ...که طبیعیه اگه نه احیانا افسردگی بعد زایمان ن ...

نه اتفاقا آدم شادی ام 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالمی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این داستانها چیه برای بچه هفت ماهه😑 من برای دخترم از داستانهای زمان خودمون گرفتم مثلا سیندرلا، اردک ...

واقعا😄اخه داستان قحطی بود این چی بود من خوندم

نه اصلا...تازه امروز هم اتفاق خوبی برام افتاد خوشحال بودم

پس هم ذات پنداری کردی با اون دختر 

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
این داستانها چیه برای بچه هفت ماهه😑 من برای دخترم از داستانهای زمان خودمون گرفتم مثلا سیندرلا، اردک ...

داستان فقطططط داستانای مامان مهربونم😅

که اگر الان نخوابی هیولا از ترک دیوار درمیاد و میخورتتون یوهاااااهاااااا👻👻👻👻

و ما چهارتا یکصدا جیییییغ و بعدش به حالت اغما میرفتیم

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
یه وقتایی هست آدمها اینقدر دلتنگ و دلگیرن با کوچکترین بهانه ای میزنن زیر گریه  مثل خود من که ا ...

نه والا مشکلی نیست ولی کلا خودم دل نازکم خیلی

و منی ک وسط جشن پایان تحصیلی پسرم ک دی جی اورده بودن اهنگای شاد پخش میشد مادرا و بچه ها همراهی میکردن نمیدونم چرا بینیم میسوخت میخواست اشکم دربیاد بی دلیل🥲

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
واقعا😄اخه داستان قحطی بود این چی بود من خوندم

من چون دلم میخاست دخترم با شاهنامه و داستانهای ایرانی هم آشنا بشه، گشتم داستانهای مناسب ترش رو پیدا کردم مثلا رستم و سهراب و رستم و اسفندیار اینا رو نگرفتم، الان تازه ده سالش شده میخام ببرم سمت این داستانها هم که کم کم آشنا بشه،