2777
2789
عنوان

ایا طبیعیه من برای دختر کبریت فروش دارم گریه میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی هست آدمها اینقدر دلتنگ و دلگیرن با کوچکترین بهانه ای میزنن زیر گریه 

مثل خود من که اینقدرررر الان دلتنگم با دیدن تاپیکای عشقی و این چیزا زااار دارم میزنم 

خیلیییی دلم تنگه ‌‌‌‌‌....

شاید شمام تو دلت چیزی بوده که اینطوری بروز داده

درسته متوجه نمیشه ولی این داستان مناسب ۷ ماهه که سهله حتی ۷ ساله هم نیست

پسر من دو سال و نه ماهشه شنگول و منگولم میگم تهش نمیگم بزغاله ها رو خورد مادره شکمشو پاره کرد و فلان تلطیفش میکنم خیلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخی عزیزم   چون دل نازک مهربونی

حتی برای یه شخصیت خیالی

منم پسرم کوچکتر بود دو ساعت گریه میکرد که چرا تو کارتون فلان، بادبادکش قرمزه چرا زرد نیست  

ولی این گریه کجا و گریه شما کجا 

هر دوش غیر طبیعیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

از یه جای دیگه ناراحتی

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
البته تو ده سالگی تصور اینکه یه آدم خونه و پول نداشته برام سخت بود ولی الان کاملا عادیه به زودی همم ...

بیخود من میخوام گوژپشت ناتردام باشم از طرف من نظر نده😄

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

طبیعیه منم گریه کردم اون لحظه رو تصور کردم که یه دختر که همسن دختر خودمم هست ازشدت گرسنگی و سرما یخ بزنه .مخصوصا اونهایی که بچه دارن خیلی سخته این داستان 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

این داستانها چیه برای بچه هفت ماهه😑 من برای دخترم از داستانهای زمان خودمون گرفتم مثلا سیندرلا، اردک زشت و ... بعد چند وقت پشیمون شدم اینا چیه گرفتم، کتاب داستانهای خیلی بهتری هست الان که در عین سرگرمی برای بچه اموزنده هستند، این داستانا چی بود همش بدبختی و انتظار برای شانس، بعد از اون خیلی توی انتخاب کتابهاش و موضوعاش دقت می کنم

بیخود من میخوام گوژپشت ناتردام باشم از طرف من نظر نده😄

ایشالله

اما توایران بعید میدونم😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️