ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هادی جان نظرت محترم ولی چرا باید بقیه همه بهت آسیب بزنن مگه توی این عالم همه بد هستن؟ من فق ...
داداش شما بزرگتری حرفات برا من طلاس، نگفتم همه بد ان ولی هیچ کس کامل نیس حتی خود منم تو همون رابطه به طرفم اسیب میزنم انگشت شماره زوجی همو پیدا کنن که با هم واقعا یه روح شن و همون هدف افسانه ای و بهترین حالت ازدواج زن و مرد پیش بیاد و همو کامل کنن, همین سایت یه نمونه اماری در نظر بگیری همه نه ولی بالای ۸۰ ۹۰ درصد از ازدواج و روابط همش جنگ و حرف و بحثه یا خانم به خاطر بچه هاش و شرایط خانواده پدری تحمل میکنه و هر روزش عذابه یا طلاق میگیره و... روابط دوستانه هم که همش کات و ... ): به کسی توهین نکردم چیزی از تجربه کوچیکم گفتم واگرنه خودمم اسیب دیدم و هم زدم و حس بدی دارم به خاطرش ): پس همون فاصله گرفتن برام بهتره 🙂 حس میکنم الان یه حال خاصی داری امیدوارم همه چی برات عالی شه