2777
2789
عنوان

جیغ زدن نوزاد

808 بازدید | 32 پست

سلام خانما پسر من ۱۰ ماهشه کلا خیلی بچه آرومی بود از اول اصلا گریه نمیکرد راحت شیرمیخوره و میخوابه خوش خوراک و خوش خوابه ولی الان ی مدته شروع کرده جیغ زدن همش جیغ میزنه بخدا گوشامون سوت میکشه چیکارش کنم بنظرتون؟؟

اعصابم واقعا بهم ریخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندوناش در اومدن 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

حتما تازه یاد گرفته، هیچی فقط باید واکنش نشون ندیدن و با بازی و... سرگرمش کنید یادش بره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

گوش درد یا دل درد نداره؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
میخوای بگو یادت بدم چجوری چشم نظر ازش دور کنی البته اگه دوست داری😁

بگو برامون

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بگو برامون

بعضیا اصول های خاص خودشونو دارن ولی نمیخواد خیلی سخت بگیری

یه تخم مرغ به حالت عمودی میزاری تویه پلاستیک فریزری ک سر تیزش بالا باشه تهش رو زمین بعد با کف دستت بهش فشاز وارد میکنی نه اونقدرا کم نه اونقدرا زیاد بعد سر فشار اسم میبیری مثلا عمه کبرا😂فشار میدی اگه عمه کبرا چشت زده باشه تخم مرغ میشکنه برا بعضی ها بوده تا هفتا تخم مرغ هم شکسته بعد سر انگشتتو میزنی تو تخم مرغه کف دست و پا و کف سر و اگه جای مخصوصیت درد میکنه به اونجا میزنی اگه برات مقدوره یه سکه یا پول میزاری تو ملاستیک ررشو میبندی میندازی تو خیابون تا ماشین روش رد بشه برات مقدور نبود سطل زباله😂😁💛