2777
2789
عنوان

خالم با خواستگارمممم رابطه .......

386 بازدید | 8 پست

خاله ناتنیه 

چند ماه پیش ی خواستگار داشتم پسر خوشتیپ ک خوشگل بود ب دلایلی جواب منفی دادم ولی باز اومدن خواستگاری مامانم گفت بذار فکرامونو بکنیم خبر میدیم 

ی خاله دارم ناتنی داره طلاق میگیره ی بچه ۳ ساله داره امروززززز فهمیدم با خواستگارم رابطه داره رفته خونشون وای عصبی شدم شدید مامانم خیلی ناراحته خودمم دیوونه شدم ابروم رفت از طرفی ام خیلی خوشحالم ک با پسر ازدواج نکردم 

بااین خالم چیکار کنیم خستههه ایممم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

هیچی میخای چیکار کنی ؟ 

اون ارزش خودشو تعیین کرده ولش کن 

بیچاره بچش

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر اینم این خاله نقش فیل. ترو بازی میکنه. هرکی بتونه ازش رد بشه مرد زندگیه 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
نظر اینم این خونه نقش فیل. ترو بازی میکنه. هرکی بتونه ازش رد بشه مرد زندگیه 

ی مدت داشت بابای منو از راه ب در میکرد طلاق گرف رفت ی شهر دیگع الان اونجا رو خراب کرده

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂