2777
2789
عنوان

فامیل بد ذات

201 بازدید | 16 پست

دوستان توتاپیک های قبل گفتم باخانواده همسرم رابطمون خراب شده خواهرشوهرم هیچوقت نه دعوت می‌کنه نه چیزی همش هم توهین وبدهنی داره چهارشنبه عروسی پسرش بود گوشت قربونیشو امروز داده همسرمم گرفته من بهش میگم چرا بعد یک هفته بهت داده میگه ابجیم گفت یادم رفته منم باهمسرم بحثم شد بنظرتون حق باکیه؟

نگرفتم چی شد الان گوشت قربونی کردن بعد یه هفته دادن به شما یا پولشو همسرت داده؟ 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سهم گوشت که پخش میکنن به همه داده برای مارو هم بعد یه هفته داده 

الان چرا برات مهمه؟ اینقدر برات مهم بوده بزرگشون کردی راه آزار دادنت رو یادشون دادی.لطفا نسبت به بیشعوری دیگران بی تفاوت باشین و خودتون رو آزار ندین

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 
اخه اونا همش آدم حساب نمیکنن اینم میگه مهم نیست 

اتفاقا کار درست رو همسرتون میکنه خوب براش مهم باشه خود خوری کنه دعوا کنه قطع ارتباط کنه آخرش ته تهش که چی خودش اذیت میشه 

اخه اونا همش آدم حساب نمیکنن اینم میگه مهم نیست 

بزارراهمیت ندن برات مهم نباشه خداروشکر که سرشون توی زندگیت نیست بخدا خیلی ها ارزوشونه مادرشوهر و خواهر شوهرشون دست از سرشون بردارن سالی یه بار هم سراغشونو نگیرن. این رفتاراشون واسه شوهرت مهم نیست چون بهشون ارزش نمیده. اتفاقا الان کار شوهرت خیلی خوبه

خرمالو خشکه هانیانگم
درست میگین ولی ده ساله رو مخه من رژه می‌ره بخدا

منم دوازده ساله متاهلم و بهت قول میدم یک درصد مشکلات منو نداشتی با اکانت قبلیم اینجا از زندگیم گفتم هیچ کسی باورش نشد ،عزیزم دیر یاد گرفتم ولی یاد گرفتم بی تفاوت باشم ندید بگیرمشون و به آرامش برسم یاد گرفتم در خد شعورشان بهشون بها بدم و قدر لحظه هامو بدونم 

رابطه تقریبا قطعه فقط ما حفظش کردیم

پس آرامشتو اسایشتو لحطه های،زندگیتون رو حرام دیگران نکنین