2777
2789

الان تو اینستا یه ویدیو دیدم که بچهه غذا پرید تو گلوش و  داشت خفه میشد

ولی مادره خیلی درست و خونسرد عمل کرد و بچه رو نجات داد

الان رفتم آپارات سرچ کردم و لینک ویدی رو براتون میزارم

خودم الان از استرس بدنم یخ کرده ولی بجای اینکه بیهوده وقتمونو تو اینستا و... هدر بدیم دوتا مطلب مفید نگاه کنیم ضرر نمیکنیم

https://www.aparat.com/v/6L734

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نطر من وقتی زدین پشتش دیدین فایده نداشت دستتونو بکنین تو حلقش شی ک گیر کرده در بیارین 

من پسرم تابستون ابنبات پریدگلوش همینجوری میزدم پشت بعد ک برگردوندمش دیدم کلا رنگش کبود شده مونده بودم دیگه کار کتم انگشتمو کردم تا ته تو حلق خداروشکر ابنبات اومد بیرچن

ب نطر من وقتی زدین پشتش دیدین فایده نداشت دستتونو بکنین تو حلقش شی ک گیر کرده در بیارین  من پس ...

عزیزم وقتی اون خوراکی یا وسیله توی دهان بچه معلوم باشه، میشه دست بکنی دهنش درش بیاری 

وقتی رفته باشه پایین دیگه دست فایده نداره

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
ب نطر من وقتی زدین پشتش دیدین فایده نداشت دستتونو بکنین تو حلقش شی ک گیر کرده در بیارین  من پس ...

خدایا خودت بچه هامو نگه دار 

الان تمام بدنم یخ کرده و استرس دارم شدید

بچه های من خیلی شیطونن 

دور از جووون من اینجور مواقع میمیرم و کلا بی حس میشم

ممنون دخترم رفلاکس داره دوبار استفراغش برگشته به گلوش موقع خواب داشت خفه میشد، الانم بیحاله 😔😭

اونو چیکار کنم خانوما 

چند ثانیه نفسش میره انگار 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خدایا خودت بچه هامو نگه دار  الان تمام بدنم یخ کرده و استرس دارم شدید بچه های من خیلی شیطونن& ...

منم یه بار بچم به چیزی رفته بود تو گلوش رفتم تو اتاق دیدم صورتش قرمز و نمی تونه نفس بکشه 

دیگه دمرش کردم و چند بار زدم تو کمرش ، دست کردم تو گلوش چیزی نبود، دوباره دمرش کردم و می زدم پست!  صورتش کبود شده بود! چقدر ترسیدم بعد دیدم یه چیز از دهنش افتاد بیرون و شروع کرد به نفس کشیدن! 

فرداش یه جعبه آوردم تمام چیزهای ریز که ممکن بود بچه بزاره تو دهنش جمع کردم! 

یا ارحم الراحمین
ممنون دخترم رفلاکس داره دوبار استفراغش برگشته به گلوش موقع خواب داشت خفه میشد، الانم بیحاله 😔😭 او ...

بچه رو همه اش به پهلو بخوابونش که اگه استفراغ کرد تو گلوش نره و بریزه بیرون!  

دو تا بالش پشت و جلوش بزار که نچرخه! 

یا ارحم الراحمین