2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم این ترکیب هر شب میخورم به نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خوای سر چهار روزه جواب بگیری؟

من بهمن سونو دادم تنبلی داشتم البته از مجردی داشتمش وولی خیلی وقت بود چک نکرده بودم

تا فروردین شروع کردم ورزش و پیاده روی زیااااد

گرمی خوردن بستن شکم ماساژ شکم باروغن سیاه دانه

دوسین حلوای میتی عسل گوشت اردک تخم اردک زیره رازیانه دارچین میخک زنجفیل خسرو دارو 

اینا رو هر روز یا یه روز درمیون می خوردم و ورزش ورزش ورزش

قند و چربی و فسفودم کم کردم

15فروردین سونو دادم تنبلی نداشتم

بعد از پری اقدام و شروع کردم

گرمی رو باز می خوردم ولی کمتر

ورزشم بیشتر هوازی ولی پیاده روی خیلی زیاد

که دیگه خدا خواست و بعد از دو سال جلوگیری با قرص و تو اقدام اول چهار روز مونده به موعدم بی بی مثبت شد

الان شش هفتم 

فقط و فقط تنبلی با تنبلی نکردن درمان میشه

دو سه ماه از خودت بزن 

کارایی که گفتم بکن مطمعن باش نتیجه میگیری

اها راستی استرس رو باروری خیلی تاثیر داره

خودتو سرگرم کن تو اقدام خیلی بهش فکر نکن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درمانش نیست علائمش رو کم میکنه

این بیماری درمان نداره فقط کنترل میشه اصلاح سبک چون ی روش غیردارویی وهورمونیه ضرری برابدن نداره بیماری هم کنترل میشه این داروهاخدایی نکرده سرطان میاره

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

امتولدین عوارض نداره ،آخه دارو نداره که فقط ال دی میدن اونم موقته

نه بابا یه امپول بزن عادت بشی بعد پروژسترون مدرکسی از 16تا25عادتت بخور روزی دوتا بعد ماه بعدی همین تایم دوفاستون بخور شبی یکی بعدش پیاده روی کن روزانه 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
این بیماری درمان نداره فقط کنترل میشه اصلاح سبک چون ی روش غیردارویی وهورمونیه ضرری برابدن نداره بیما ...

اتفاقا نخوردنش سرطان میاره شما پزشکی؟

من نظر همهه دکترای ایران رو گوش دادم همشون تاکید داشتن ک با نخوردن  دارو  برای کسایی ک تنبلی دارن لایه رحم ضحیم میشه و احتمال سرطان رحم خیلی بالا میره.بهتره در کنار دارو ها اصلاح سبک هم کرد کسی ک چاقه وزن کم کنه و شیرینی و.. کم کنه

:)
می خوای سر چهار روزه جواب بگیری؟ من بهمن سونو دادم تنبلی داشتم البته از مجردی داشتمش وولی خیلی وقت ...

خب خداروشکر حامله شدی،پیاده روی چند دقیقه؟ورزش هوازی چقدر ؟این دارو ها رو ادامه بدم یا نه؟ببین الان هوا گرمه شکم بند پشمی میبندم گرمم میشه میشه نبندم؟چند کیلو کم کردی لاغر شدی؟

خب خداروشکر حامله شدی،پیاده روی چند دقیقه؟ورزش هوازی چقدر ؟این دارو ها رو ادامه بدم یا نه؟ببین الان ...

دو کیلو لاغر کردم

لاغری مهم نیست اصلا تحرک مهمه فقط

این که با تحرک عضلات بدنت تخمدان هاتم مجبور به تحرک کنی

پیاده روی روزای اول نیم ساعت

هی زیادش کردم روز بود من شش ساعت راه می رفتم

من فقط شب ها با روغن ماساژ می دادم با یه روسری نخی می بستن فقط شبا روزا نمی بستم

دارو ها رو به نظرم هم شو با هم نخور 

روزی دو تاشو دم کن بخور 

همش با هم شاید یه وقت نسازه بهت

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35