2777
2789

که بشه آدمای فضول و نمک پرون رو بلاک کرد ! 

متاسفانه چقدرم زیادن اینجا

طرف فکر میکنه کل دنیا قد خونه ی خودشه و هرچی تو خونه ی خودش رخ میده ملاک جهانه

اگه کسی غیر از مدل اون زندگی کنه و حرف بزنه شروع میکنه به مسخره کردن و یاوه گویی و خندیدن!

دنیاتونو بزرگتر کنین دوستان ! 

خیلی وقتا هم ما دلمون میسوزه برای سیستم غلط زندگی شما و جهل و‌ خرافاتی که تو زندگیتونه و از بچگی تو مغزتون کردن

اما به‌ روتون نمیاریم که نشکنید! 

دنیاتونو بزرگ کنید ، مطالعه کنید ، خودتونو محدود نکنید به خونه و خانواده ی شوهر و نی نی سایت ! 

از اینا چیزی براتون در نمیاد جز اینکه مغزتون راکد بمونه! 

یکبار هم به دانش خودتون شک کنید جای علامه ی دهر شدن و قضاوت کردن تک تک کاربرا

که خدا شاهده هربار حس میکنم پشت بعضی کاربری ها پیرزن های غرغرو و بیسواد ۷۰ ساله نشستن و غم عالم میفته به جونم وقتی سن واقعیتون رو میبینم و میفهمم در ابتدای جوونی هستید و انقدر از دنیا به دورید و کل زندگیتون شده غیبت و قضاوت و جدل

باشه تو خوبی:/

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشون هر تاپیکی میزنه تو همه شون اینو میگه

همه به شوهرم احترام میذارن در صورتیکه ربطی به موضوع نداشت یکی از کاربرا گفت ربطش به همسرت چی بود حالا من حوصله نداشتم ریپ بزنم ولی همه تاپیکاشو دنبال میکنم شوهرش ی لاته که همه از ترس لاتی ش دهن به دهن نمیزارن این فک میکنه احترامه 

ولی خب شوهره پولداره خیلی و شکاااک

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

عزیزم هرکس فکر میکنه خودش درست فکر میکنه دلیل نمیشه هرکسی هر چی گفت و هرکاری کرد ک شما دوس نداشتی اینجوری بهشون بگی 

حتی همین شماهم ک این متنو نوشتی قطعا فکر میکنی خودت خیلی خوبی 

یا مثلا منی ک اینو واسه شما نوشتم هم همینطور 

پس خیلی خودتو درگیر نکن😘

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
عزیزم هرکس فکر میکنه خودش درست فکر میکنه دلیل نمیشه هرکسی هر چی گفت و هرکاری کرد ک شما دوس نداشتی ای ...

شمارو نمیدونم ، اما من اصلا فکر نمیکنم خوبم 

اما اینو‌ میدونم که با تمام بد بودنم وارد تاپیک دیگران نمیشم و تفاوت های زندگیش با خودم رو به تمسخر نمیگیرم

حرفم اینه

خودتون میگید تنوع زندگی ها و فرهنگها 

پس ناراحت نشید همه مثل هم نیستند 

طبیعیه آدمهای بیسواد و کم سواد مثل من هم تو سایت هستند

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شمارو نمیدونم ، اما من اصلا فکر نمیکنم خوبم  اما اینو‌ میدونم که با تمام بد بودنم وارد تاپیک د ...

من کلی گفتم عزیزم بحثم شما و من نیست 

ولی اینجا هرکسی ی مدله و هرجور فکر میکنه ک درسته نظر میده و اصلا این قابل تغییر نیست 

من خودمو ب نینی سایت عادت دادم 

زیاد جدیش نگیر 

بیشتر مجازی دروغه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️