2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب خواهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرسیدم گریه کرد آتیشم زد با اشکاش  میگه نمیدونم به یجا نگاه میکنم اونجوری میشم فقط همینو میگه ...

خب حالا که اینجوری گفته پیش یه مشاور ببریدش بدون این که فکر کنه قراره انگی بهش بچسبه ... بهش بگو راجع به هر چی تو ذهنت میگذره که ممکنه اذیتت کنه میتونی با یه نفر که متخصص این مسائله صحبت کنی تا حلش کنه برات

ولی همین ک دقت کردین و فکر دکتر براش هستین نشان از آگاهی خانواده شما داره. اگر تو بعضی از خانواده ها ...

ن واقعا ناراحت شدیم همه ..بشدت مهربونه و خوش قلب 😔خودم آروم حرف زدم باش ولی چیز زیادی نگف میگم شاید میترسه یا راحت نیس پیش مشاور بهتر حرف بزنه شاید

ن واقعا ناراحت شدیم همه ..بشدت مهربونه و خوش قلب 😔خودم آروم حرف زدم باش ولی چیز زیادی نگف میگم شاید ...

من خودم وسواس فکری دارم. همیشه در حال فکر کردن ب چیزای منفی هستم گاهی میبینم ک دارم ی خاطره رو مرور میکنم و دقیقا دارم میگم کصافط. 

نمیدونم چرا حس میکنم خواهرتون احتمالا یه خاطره خیلی تلخ میاد تو ذهنش .. و داره به کسی که اون خاطره رو ایجاد کرده فحش میده . حتماااااا ببریدش مشاور . الان که گفتید گریه کرده پیشتون حتما یه موضوع مهم اذیتش میکنه . پشت گوش نندازید لطفا

خب حالا که اینجوری گفته پیش یه مشاور ببریدش بدون این که فکر کنه قراره انگی بهش بچسبه ... بهش بگو راج ...

آره دقیقا میگم شاید میترسه از ما نمیگه ..حتما فردا میبرمش پیش مشاوره..

فقط سرچ کنم روانشناس تا آدرس پیدا کنم عزیزم؟؟