مثلا بگید من ۱۹ سالمه و به کوچیک تر از خودم توصیم اینه که درس بخونن......
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 16 سالمه و به کوچیک تر از خودم توصیه میکنم نماراتو اول وقت بخون،با پدر و مادرت حتی در بدترین شرایط به خوبی رفتار کنم و هیچ وقت سرشون داد نزن و..،ایمانتو نسبت به خدا قوی کن یا همون رابطه تو با خدا اوکی کن، درگیر رابطه های امروزی و به قول خودتون رل و کراش و این چیزا نشو و که اخر و عاقبت خوبی نداره، زود به کسی اعتماد نکن حتی رفیق فابت و این که وابسته گوشی یا چیزی که معتادشی نشو و همیشه در هر حال که هستی حتی توی بدترین حالتت درستو ول نکن و نزار در اینده حسرت اون دانشگاهی که باهاش خیال پردازی میکردی بخوری و نتونی خدایی نکرده به اون شغلی که خیلی دوسش داری نرسی!