2777
2789

مثلا بگید من ۱۹ سالمه و به کوچیک تر از خودم توصیم اینه که درس بخونن......

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

۲۴سالمه توصیم ب کوچکترازخودم اینه که وقتشو تلف چیزایی مث گوشی و روابط اشتباه و دوروزه نکنه

بره دنبال مهارت ،کتاب بخونه وقتشوصرف کارهای مفیدکنه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 16 سالمه و به کوچیک تر از خودم توصیه میکنم نماراتو اول وقت بخون،با پدر و مادرت حتی در بدترین شرایط به خوبی رفتار کنم و هیچ وقت سرشون داد نزن و..،ایمانتو نسبت به خدا قوی کن یا همون رابطه تو با خدا اوکی کن، درگیر رابطه های امروزی و به قول خودتون رل و کراش و این چیزا نشو و که اخر و عاقبت خوبی نداره، زود به کسی اعتماد نکن حتی رفیق فابت و این که وابسته گوشی یا چیزی که معتادشی نشو و همیشه در هر حال که هستی حتی توی بدترین حالتت درستو ول نکن و نزار در اینده حسرت اون دانشگاهی که باهاش خیال پردازی میکردی بخوری و نتونی خدایی نکرده به اون شغلی که خیلی دوسش داری نرسی!