2777
2789
رفتی بااینکه میدونستی تورو دوس داشتمو رو هیچکی نیس اون حسی که رو تو بودو هست

شاید از اولشم من بودم که نباید میذاشتم رو تو دست

رو همه خوبیام بستی چطور چشاتو

هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید از اولشم من بودم که نباید میذاشتم رو تو دست رو همه خوبیام بستی چطور چشاتو هیس هیچی نگو فقط بب ...

ببین چه بی دپرسم ببین چه بی حسم دیگ من حتی به خودمم نمیرسم اصلا بیخیال دیگه گذشت از درد دل من تو هر دوتامون شدیم دیگه هر دو ول یه شب با این یه شب با اون هزار تا کثافت کاری داریم ب همرامون

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
ببین چه بی دپرسم ببین چه بی حسم دیگ من حتی به خودمم نمیرسم اصلا بیخیال دیگه گذشت از درد دل من تو هر ...

من که از تو بیشتر بود حاشیه ام

من که حتی اگه تو نباشی ام

فقط به تو فکر میکنم و تورو‌میخوام

چیه فکر کردی مثل تو...ختم چالش رو اعلام میکنم🤣🤣🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من که از تو بیشتر بود حاشیه ام من که حتی اگه تو نباشی ام فقط به تو فکر میکنم و تورو‌میخوام چیه فک ...

دیگه خستم از ختطرات موندگارت

بدم میاد از ا ن نگاهت 

برو نمیخام برگروی پیشم چون خوب میدونم گه کنارش خوبه حالت😒😏😏کات فور اور

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
دیگه خستم از ختطرات موندگارت بدم میاد از ا ن نگاهت  برو نمیخام برگروی پیشم چون خوب میدونم گه ...

😁🧡