بچه هاااا لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه پسرم هشت سالشه دومتر گفته باید عمل لوزه بشه حتی این الرژی لعنتی ب گوشش هم زده ومایع پشت پرده گوشش جمع شده رو شنواییش هم اثر گذاشته 😭😭😭😭
بچه هاااا لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه پسرم هشت سالشه دومتر گفته باید عمل لوزه بشه حتی این الرژی ل ...
پیش چندتا دکتر دیگه هم ببرش بعد اقدام کن
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
من بخاطر سرماخوردگی و عفونت مکرر گوش تو کودکی لوزه سوم رو عمل کردم اما اگر از آلرژی باشه فکر نکنم ربطی به لوزه سوم داشته باشه ، بهتره پیش یه دکتر دیگه هم ببرید
من بخاطر سرماخوردگی و عفونت مکرر گوش تو کودکی لوزه سوم رو عمل کردم اما اگر از آلرژی باشه فکر نکنم رب ...
کلا از بچگی دارم میبرمش دکتر.آلرژیش خیلیییییزیاده.دگ راضی شدم ب عمل ولی خوندم چون علتش الرژیه دوباره برمیگرده خیلییی هم دکتر رفتم ولی تا الان کدوتاشون گفتن عمل😭بچه ها چجوریه عملش؟پسرم خیلییییی ترسو ولاغر نمیدونم چکار کنم مستاصل ترینم
نه جواب نداد خیلی وقته انتی بیوتیک اسپره کورتون هیچکدوم
پسرمنم شرایط پسرشمارا داشت خیلی ادیت شد عزیزم نترس و عمل کن بعد عنل ازدست این عفونت های مکرر راحت شد.اشتهاش باز شد.گاهی حدود ۱۰درصد با الرزی شدید ممکنه بعد ۷یا۸ ماه هایپرتروفی بشه و لوزه سوم دوباره بزرگ بسه ولی پسرمن با الرژی شدید بزرگ نشد
کسی تجربه ای نداره؟آلرژیش باعث لوزه سوم عفونت مکرر گوش وحتی مایع پشت پرده گوشش شده،خوااااهش میکنم کسی تجربه ای از عمل یا بیمارستان ویا عمل با لیزر نداره