2777
2789

من دیروز رفتم بیرون یه فروشگاهی از بس استرس داشتم فکر میکنم فروشندها فهمیدن بعد که خرید کردم از مغازه زدم بیرون یه دفعه دیدم سمت چپم یه آقا بود که یه گونی داشت لباس پاره کثیف از ترس اینکه بهش نخورم دویدم به عقلم نرسید که برم داخل مغازه تا بره سریع دیویدم دیگه نفهمیدم بهش خوردم بهم خورد یا نخورد شالم خورد یا نخورد آنقدر بد رانندگی کردم بعدش که نزدیک بود تصادف کنم میدونم حالا تحقیر میکنید این فوبیا وسواس است دست خودم نیست از وقتی آمدم خانه لباس ها رفت داخل لباسشویی و رفتم حمام ولی خرید ها را دادم مامانم حالا دیگه نفهمیدم خوب شست نشست خدا میدونه میگم نکنه پلاستیک خورده باشه به مرده پلاستیک مامان گذاشت تو آشپزخونه همینطور دارم با خودم فکر میکنم حالا صندلی های ماشین کثیف شده با پلاستیک یا با لباس من حالا فلان شد حالا بلان شد دیگه دارم دیوانه میشم خودم هم حمام رفتم موبایل سویج اسپری الکل زدم کل کیف کارت عابر اینا هم همه را شستم آیا من چه مرگم است حالا خودم هم مرده را حس نکردم همش شک دارم به خدا خسته شدم امروز هم کلی گریه کردم

ویزیت روانپزشک نهایتا ۱۰۰ تومنه

داروهاتم نهایت ۳۰۰ تومن

۴۰۰ هزارتومن خرج کن ولی ارامشو برای زندگیت بخر ومثل یه انسان معمولی زندگی کن .

فکرهم نکن که  دارو بی تاثیره ۹۰ درصد تاثیر میذاره روی بهبود حالت

نمیتونم دقیق بگم  ولی 

خودت این حالتها میپرستی ... حتی از تعریفش هم لذت میبری 

تا اینجوری هستی ،تغییری نمیکنی 

تغیبر زمانی اتفاق میافته ک واقعا و از ته دل ؛از شرایط ناراضی باشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتی پیش روانشناس؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ویزیت روانپزشک نهایتا ۱۰۰ تومنه داروهاتم نهایت ۳۰۰ تومن ۴۰۰ هزارتومن خرج کن ولی ارامشو برای زندگیت ...

اتفاقا بهش فکر کردم یه دکتر هم پیدا کردم ولی اول گفتم خودم تلاش کنم به نظرت رفتارم غیر عادی است

اتفاقا بهش فکر کردم یه دکتر هم پیدا کردم ولی اول گفتم خودم تلاش کنم به نظرت رفتارم غیر عادی است

خودت تا هروقتم ک تلاش کنی نتیحه نداره برات چون به تلاش نیس یه قسمتایی از مغزت دچار مشکل شده باید با دارو تنظیم بشه

کاملا و صد در صد غیرعادی هستی

وسواس داری عزیزم. رعایت بهداشت خوبه اما امکان نداره صد در صد رعایت بشه. فک کن مبلمان. فرش. خوراکی که میخری کفش کیف قبل از اینکه به دستت برسه دست آدمی مثل شما نبوده که همینجور همه چی رو ضدعفونی بکنه پس ریز نشو تو‌ مسئله در حد متعادل رعایت بکن. استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و هزار برابر اون گونی که فقط از کنارش رد شدی مستعد بیماریت میکنه. اینقدر سرت رو گرم کارایی که مودت رو بالا میبره بکن و به اهدافت برس که ذهنت یه جای کم برای این مسائل داشته باشه. 

خودت تا هروقتم ک تلاش کنی نتیحه نداره برات چون به تلاش نیس یه قسمتایی از مغزت دچار مشکل شده باید با ...

تجربه داشتین یعنی حتما برم دکتر حالا خودم میدونم حمام اینا رفتم ولی استرس تنگی نفس دارم حس میکنم سکته میکنم در جوانی

تجربه داشتین یعنی حتما برم دکتر حالا خودم میدونم حمام اینا رفتم ولی استرس تنگی نفس دارم حس میکنم سکت ...

من تجربه نداشتم ولی کل خانوادم پدر مادر و ...همه دارن قرص میخورن وسواسیم هست بینشون و به شدت حالشون بهتره

مشکلاتیم که داریو به دکتر بگو متناسب باهاشون دارو میده