2777
2789
عنوان

قلعه ای وجود دارد به نام زنان...

354 بازدید | 32 پست

در شهر وينسبرگ آلمان قلعه ای وجود دارد به نام "زنان وفادار!" که داستان جالبی دارد و مردم آنجا با افتخار آنرا تعريف ميکنند.

در سال 1140 میلادی شاه کنراد سوم شهر را تسخير ميکند و مردم به اين قلعه پناه می برند و فرمانده دشمن پيام ميدهد که حاضر است اجازه بدهد فقط زنان وبچه ها ازقلعه خارج شوند و به رسم جوانمردی با ارزش ترين دارایی خودشان را هم بردارند و بروند

به شرطی که به تنهایی قادر به حمل آن باشند.

قيافه فرمانده ديدنی بود وقتی ديد

هر زنی شوهر خودش را کول کرده

و دارد از قلعه خارج ميشود ...!

زنان مجرد هم پدر يا برادرشان را حمل ميکردند.

شاه خنده اش ميگيرد، اما خلف وعده نمی کند و اجازه ميدهد بروند.

و اين قلعه از آن زمان تا به امروز به نام "قلعه زنان وفادار" شناخته ميشود

اينکه با ارزش ترين چيز زندگی مردم آنجا پول و چیزهای مادی نبود

و اينکه اينقدر باهوش بودند

که زندگی عزيزان خود را نجات دادند تحسين برانگیز بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂🤣🤣🤣آخه ی زن چجوری میتونه ی مرد و حمل کنه اونم مردا که هیکل و استخون بندی و قدشون حداقل دوبراب ...

لابد لاغر مردنی بودن یا زناشون قوی هیکل خواهر ایرانیا نبین زنا ریز میزه ان😆

الان دارم به این فک میکنم ک اگر من بودم چطور هم شوهرم و هم پدرمو باهم کول میکردم🤔

آخه مامانم نمیتونه بابامو کول کنه☹😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من کلا چون از مذکر جماعت خوشم نمیاد مگر استثناع باشه هیچکی رو کول نمی کردم 😐😂😂👸

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
حالا درست نیست بگم ولی اگه شوهرای نی نی سایتیا بودن یا بعضی پسرای هول ایرانی تا زمین میزاشتنشون ،می ...

وایییی کلی خندیدم راستی چه شد که به اینجا رسیدیم؟ برسر مردمان نیک ما چه آوردن؟

الان دارم به این فک میکنم ک اگر من بودم چطور هم شوهرم و هم پدرمو باهم کول میکردم🤔 آخه مامانم نمیتو ...

دیگه باید یکی و بینشون انتخاب کنی 😐😂

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اای داد بیداد برادری دوستی؟هیچکس؟!

خدا رو شکر برادر ندارم پدرمم کول نمی کردم ازش زیاد دل خوشی ندارم 

دیگه باید یکی و بینشون انتخاب کنی 😐😂

نمیتونم

حتما یجوری میبردمشون

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂