2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟

90 بازدید | 9 پست

از یه دختر خوشم میومد خودمم دخترم فقط به عنوان دوست خواستم باهاش اشنا شم بهش گفتم هم دانشگاهیمونه ولی واحدامون متفاوته پیامامو خیلی دیر سین میزنه ۲۴ ساعات یه بار به نظرتون به روش بیارم؟

اره  کراش؟😂

نه بابا دختر خیلی کیوتیه به دلم نشست از شخصیتشو فلان گفتم باهم دوست شیم دیگه از بچه های دانشگاست چی بهش بگم الان ۲۴ ساعته سین نزده وقتی اومد چجوری بهش بفهمونم که کارش زشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چیکار میکردی خبری ازت نیست

نه اخه اولش گفتم چه خبر بعد اونو ۲۴ ساعته جواب نداده بهش بگم انقدر دیر جواب میدی اصلا یادم میره میخواستم چی بگم خیلی خشن میشه؟

بابا مگه دوست پسرته یا دوست صمیمیته که بگی چرا ج ندادی  

اتفاقا به روش نیار فرار میکنه میگه این چه آدم پر توقعی هست بعدم آدما هزار و یکی برنامه دارن دایم که سر گوشی نیستن بخوان چت کنن اونم به خصوص ادم جدیدی که هنوزم صمیمی نشده 

بابا مگه دوست پسرته یا دوست صمیمیته که بگی چرا ج ندادی   اتفاقا به روش نیار فرار میکنه میگه ای ...

آخه اولین بارش نیست کلا هر بار که پیام میدم بهش همینطوری میکنه خب باید از یه جایی آشنا شیم دیگه بعد شروع میکنم باهاش بحث باز کنم بیشتر بشناسمش میبینم ۴ روزه تو سلام خوبی چخبر گیر کردیم به نظرت این پر توقعیه؟ نگم بهش

آخه اولین بارش نیست کلا هر بار که پیام میدم بهش همینطوری میکنه خب باید از یه جایی آشنا شیم دیگه بعد ...

عزیزم خب شاید دوست نداره با شما صمیمی بشه من با دوست دبیرستانمم که صمیمی بودم همین وضع تازه ما یه زمانی صمیمی بودیم ولی من الان مشغله خودمو دارم اونم مشغله خودشو کلا بیخیال باش اگه تمایل داشته باشه یه جا اوکی میشه 

بعدم سعی کن به تایمی پی ام بدی که مثلا تایمش آزاد باشه یا آنلاین باشه ….