2777
2789
بلدم ولی ادم استرسی و عجولی هستم

اخ آخ این بدددده...

تو باید عجول بودنو بذاری کنار...

این از همه بدتره

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترس نفس عمیق بکش بشین پشت فرمون، استرس داشته باشی افسره بفهمه بیشتر اذیتت میکنه ، فقط و فقط هم ...

افسری که من باهاش امتحان دادم خیلی ها رو بخاطر خاموش شدن ماشین رد کرد 

علیک سلام. استرس نداشته  خواهر. اگه بلدی و ب خودت مطمئنی بیخیالی طی کن. وقتی هم نشستی پشت فرمو ...

نیگم من میخوام کنار ماشین وایسم که برم تو پارک بیشتر از نیم متر میشه 

چیکار کنم همش میترسم بزنم تو ماشین 

افسری که من باهاش امتحان دادم خیلی ها رو بخاطر خاموش شدن ماشین رد کرد 

افسر ما بعضی ها سه بار خاموش میکردن هیچی نمی‌گفت ولی یکی در حد نیم سانت پارک دوبلش خراب میشد رد می‌کرد 😑😑

نیگم من میخوام کنار ماشین وایسم که برم تو پارک بیشتر از نیم متر میشه  چیکار کنم همش میترسم بزن ...

من الان یکساله بدون گواهینامه تو شهرک خودمون رانندگی میکنم البته شبا ک خلوته‌....

شوهرم انقد گیر داده واسه راه افتادن و اینا اصلا تا حالا باهام هیچ چیز دیگه ای کار نکرده ک بلد باشم ب شما یاد بدم.

فقط خیلی خوب دنده کم و زیاد میکنم و خوب بلدم دست انداز رد کنم بدون اینکه ب ماشین فشار بیاد.

بیشتر توضیح بدم یا فهمیدی شوهرم رو ماشین بیشتر از من حساسه؟

🤣

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
افسر ما بعضی ها سه بار خاموش میکردن هیچی نمی‌گفت ولی یکی در حد نیم سانت پارک دوبلش خراب میشد رد می‌ک ...

میدونم عزیزم مدلشون فرق داره بعضی ها گیر میدن بعضی ها کاری ندارن 

من پیش شوهرم بخوام رانندگی کنم از بس ایراد میگیره بیشتر استرس میگیرم تا افسری که باهاش امتحان دادم ا ...

جدی 

من از همشون میترسم 

ولی لیندفه مربی مرد بردلشتم خیلی خوب بود 

100 بار گفت افرین 

ولی شوهرم باهام بود میوفت این میترسه این حواسش جنع نیست 🤬🤬🤬