2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21077 بازدید | 351 پست

سلام عزیزم منم این مشکل رو داشتم پیشنهاد می کنم رو خودت کار کنی و ترس رو کلا فراموش کن و سعی کن بخودا القای حس لذت داشته باشی 

در ضمن چیزی که به من کمک کرد تغییر پوزیشن بود. بجای اینکه عذر میخوام شما بخوابی و از اومدن شوهرت بسمتت حالت ترس بگیری پیشنهاد میکنم شما روی کمر شوهرت بشین ببخشید اینقدر بی پرده میگم همسرتون دراز بکشن و شما رو باشید. اینجوری خودتون آروم آروم و بدون ترس رابطه رو مدیریت میکنید و موفق خواهید شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی مشکل همسرتون چطور رفع شد؟ چون همسر منم همین مشکل رو داره

با قرص افزایش میل جنسی و یه قرصی بود اسمش جلبک سبز

بزن نت میاره

قبل رابطه از اینا میخورد قبلا

و گردو هم تأثیر داره چون یه بار همسرم بدون اون قرصا امد...

بهش گفتم قرص نخورده بودی پس چطور تونستی...

گفت گردو زیاد خوردم قبلش😁

کلا چیزای گرم خوبه قوت جنسی میره بالا و مشکل نعوظ حل میشه

دارچین و زنجبیل پودر کن بریز جا نمکدونی رو غذاهاش بریزه همسرت 

فلفل سیاه هم خوبه بریزه رو غذاهاش بخوره

با قرص افزایش میل جنسی و یه قرصی بود اسمش جلبک سبز بزن نت میاره قبل رابطه از اینا میخورد قبلا و گ ...

ببخشید میشه درخواست دوستی بدم؟ اینجا خجالت میکشم بیشتر بپرسم، به خدا خانومم

خیلی 
نه.. فقط یه بار به اصرار اون روانشناس که رفته بودیم اقدام کردیم اون موقع ترسیده بودم یکم انجام هم نش ...

عزیزم ما تو حقوق یه مشکل داریم به اسم قَرَن.

که ممکنه توی زنها باشه و از موارد فسخ نکاح توسط مرده

به این صورت که در مجرای مهبل یک  ضایعه ی استخوانی وجود داره که مانع دخول میشه.

البته جدیدا با پیشرفت علم معمولا با جراحی برطرف میشه.

حتما حتما برو پیش پزشک و بگو حس میکنم یه چیز استخوانی مانع دخول میشه.

فعلا هم چیزی به شوهرت نگو 

عزيزم منم مشكل شما رو داشتم و نهايتا بعد از ٥ سال جدا شديم

ايشون سرشو گرفت بالا به همه اعلام كرد كه اين خانم نذاشته من باهاش رابطه داشته باشم ، ادعا كرد كه بارها خواسته بريم دكتر من نرفتم و ميگفت كدوم مردي ٥ سال تحمل ميكنه؟؟؟

در صورتيكه تمامش دروغ بود همسر سابق من هيچ ميلي به رابطه نداشت

به شما پيشنهاد ميكنم براي اينكه بعدا متهم نشي اصلا كوتاه نيا ، به هر دري بزن كه اين مشكل حل بشه

بعد از روانشناس و دكتر و صحبت كردن با همسرو …. اگر لازم شد با خانواده ها صحبت كن

استارتر جان اگه واقعا موقع رابطه مانعی حس می‌کنی این واژینیسموس هست .. 

البته با یکی دوبار رابطه معلوم نمیشه که آیا واژینیسموس هست یا نه .. باید بیشتر تلاش کنید 

اگه معاینه شدی و مشکلی نداشتی باید تمریناتی رو شروع کنی برای درمان

بهترین کسی که تو این زمینه میشناسم ماما اعظم خیابانی هست .. غرب تهران مطب دارن .. سمت صادقیه .. گوگل کنی برات آدرس و تلفنشو میاره .. اینستا هم داره برو هایلاتاشو نگاه کن

باشه ولی شاید شنبلیله یه دلیلی داره که یکشنبه ها نمی لیله :))
استارتر جان اگه واقعا موقع رابطه مانعی حس می‌کنی این واژینیسموس هست ..  البته با یکی دوبار ...

البته علاوه بر اون یکی دوبار هم خیلی وقت پیش اقدام کردیم نشد سوزش وحشتناک داشتم

عزيزم منم مشكل شما رو داشتم و نهايتا بعد از ٥ سال جدا شديم ايشون سرشو گرفت بالا به همه اعلام كرد كه ...

وای چقدر بد قلبم درد اومد.. آخه برا چی اینجوری میکنن ..همین امشبم یکم نشستم کنارش ولی بازم گفت برو سرجای خودت بخواب😔

وااااای دقیقا عییین من

منم‌ از شب عروسیم به مدت یک سال نزدیکی نداشتیم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...