2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21075 بازدید | 351 پست

احساس میکنم مشکل اصلی از شوهرته

شاید شوهرت ناتوانی جنسی داره و نمیخواد تو بفهمی

میگی دوران عقد دوستت داشته یه وقت بعد ازدواج چیزی ازت ندیده که نسبت بهت بدبین بشه؟

شایدم چون شما افسردگی دارین میخواد ازتون مراقبت کنه برای همین نمیخواد باهات رابطه داشته باشه و میگه آمادگیشو نداری

البته یه احتمال دیگه هم داره که این نظر شخصی منه و نمیخوام به هیچ عنوان به شوهرت تهمت بزنم و باعث ناراحتیت بشم عزیزم ولی شاید شوهرت قبلا یکی دیگه رو دوست داشته و نمیخواد با شما رابطه داشته باشه

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موقع معاینه دکتر زنان هم منقبض می‌شی و اذیت میشی؟؟من فکر میکنم همون قدر که شما مشکل داری همسرت بیشتر مقصره، چون هیچ تلاشی برای معاشقه و ایجاد رابطه نمیکنه و شما رو طرد می‌کنه با اینکه خود شما پیشقدم میشید، من احساس میکنم همسرتون هم مشکلی دارن که در کنار این مشکل شما اونو سرخورده کرده و حس می‌کنه مردانگی نداره، درمان باید برای هر دو شما صورت بگیره

خانما لزومی نداره از رابطه های پرشور و هیجان انگیزتون اینحا داد سخن بدین همه میدونن تو دل مردا چه خب ...

دقیقا 

مثه اینه یکی بیاد بگه دوستم مرده ناراحتم بعدی بیاد بگه وای خاک تو سر دوستت که مرد خوش به حال من دوستم زندس هروزم میبینمش و خوشحالیم باهم 

واقعا بعضیا نمیدونن کجا و چطور نظر بدن 😑

به نظرم همه این درد و ترسو دارن و خب برا بعضیا بیشتره 

ولی میشه بگی رابطتت با همسرت چطوره ؟ 

اصلا همو دوست دارین ؟ 

یا اینکه به زور ازدواج کردی زدی تو سرش 

یا اون قبلا کسیو دوست نداشته ؟ 

یا شاید نا توانی جنسی داره 

و البته شما هم یکم دردو تحمل کن تا مشکلت حل بشه 

عجب شوهری!!!!! عکسشو بده مجسمشو بسازم نصب کنم وسط شهر. والا همسر من اگر در حال مرگم باشم میگه بیا یه ...

کلا مرداد همینم😂همسر ایشون استثنا هست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

لطفا خودت رو مقصر ندون فک می کنم تا شاید یکسال هم برای زنا سخت باشه رابطه بخصوص که بعضی مردا معاشقه نمی کنن یکراست میرن سر اصل مطلب 

شما چون فاصله انداختین باید از صفر شروع کنی ۱.بگو‌دیشب ترسیدم ازین به بعد پیش هم می خوابیم حتی اگر اعتراض کرد پررو باش یکم سلیطه بازی بد نیست ۲.چند شب که کنار هم خوابیدین یواش یواش شروع کن اول پاتو بنداز رو پاش یا برو بغلش سعی کن ریز ریز تحریکش کنی ۳موقع خواب با لباس کم بخواب خودتو ب  م ا ل بهش زن حتما معاشقه کن دستش رو بگیر بذار مثلا رو س ی ن ت 

۴.باهم حمام برید 

۵.سعی کن رابطه رو دستت بگیری 

۶.برو کانالایی عضو شو که یادت میدن چیکار کنی تو همبن ایتا و سروش باید باشع که خط قرمرا رو هم رعایت می کنن

۷,اعتماد به نفست به شدت پایینه سزیغ تسلیم نشو سعی کن زن مقتدری بشی 

۸.پدرت رو ببخش و ببین چکار می تونی بکنی رابطه هاتون بهتر شه

۹,شوهرت انگار از یکی خط می گیره این مهریه بهشیدن که تو رو کشونده تا محضر مشخصه شوخی نگفته.برخورد جدی کن دفهع دیگه که بحثش رو پیش کشید تو دلتم حرفتو نگه ندار بگو راجع بهش چی فکر می کنی و میدونی نقشش چیه

عجب شوهری!!!!! عکسشو بده مجسمشو بسازم نصب کنم وسط شهر. والا همسر من اگر در حال مرگم باشم میگه بیا یه ...

برا منم   ب شوخی می گم بهش من مردم داد میزنی بیارین من با ر آخرم کار مو کنم بعد ببرینش

الان به نظرت  اومدی مشکل این خانمو حل کردی ؟ 

فکر نمیکنی با این نظرت چه حسی به دل این خانم انداختی 

برات متاسفم که نمیدونی کجا و چطور نظر بدی 

این چه طرز کلامه؟!!!! من شمارو مجبور به نظر دهی نکردم که اینطور صحبت کنی تو مطالعاتتون ادب معاشرت نخ ...

ببين عزيزم ميگى شوهرم گفته در الفباى اوليه مشكل داريم باهاش صحبت كن بگو خوب الفباى اوليه چيه ؟ 

شما مشكلتون از مسائل جنسى شروع شده ولى الان ديگه با حل اون مسائل حل نميشه ؟ 

غذاى خوشمزه بپز ،لباس خوشگل بپوش ،به نظر من ويتامين و فلوكستين مصرف كن 

به شوهرتم ويتامين بده 

بعد در مرحله اول با هم دوست بشين سر به سرش بذار يخش آب شه 

و بعد براى درمان واژينيسموس اقدام كنيد 

شماهایی ک نمیدونین مشکل واژینیسموس چیه ساکت باشین بهتره!

چرا تقصیرو گردن شوهر بدبختش میندازین؟

من خودم مشکل داشتم و شوهرم درک میکرد و اصصصلا نمیخواست باعث ناراحتی و اذیتم بشه چون میفهمید که خودمم از ناتوانیم رنج میبرم 

مگه زندگی مشترک فقط خلاصه شده تو س.ک.س؟؟؟

بعضیا گفتنمقصر شوهرته یا عجب شوهری شوهر ما یه روزم تحمل نداره بله چون شما مشکل این خانومو ندارین یاشایدم شوهراتون ب غیر از خودشون ب کس دیگه فکر نمیکنن 

استارتر عزیز شما باید بپذیری که بیماری و این بیشتر با تغییر ذهنیتت نسبتب این موضوع حل میشه گنده اش نکن تو ذهنت 

نترس 

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت