2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21077 بازدید | 351 پست

عزیزم بنظر من تمامی سردی زندگیت بخاطر نبود رابطه جنسیه  سعی کن کم کم بهش نزدیک بشی‌‌سعی کن هر شب بری پیشش شده شب اول نیم ساعتم شده پیشش بخوابی تا عادت کنه له دوباره بودنت دلبری کن شاد باش رنگی بپوش غذاهای مورد علاقشو‌درست کن 

در ضمن هیچ استخونی در‌کار نیست شما فقط ترس داری خودت تنها هم شده برو‌سکس تراپ یکبار بشه تمومه دیگه عزیزم 

من خودم عمل زیبایی کردم بعد سه ماه با اینکه اذیت میشم و‌درد دارم تحمل میکنم بخاطر حفظ زندگیم چون تنها چیزی مرد متاهلو بهمپمیریزه نبود رابطست دعا میکنم مشکلت حل شه عزیزم😍😍😍

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
خوب برو جای دیگه معاینه شو و ازش بپرس نوع بکارت شما چیه ،مورد مثل خودم کم نیست،

منم همین مشکلو دارم.‌واقعا حس میکنم‌چیزی جلوشو  بسته؟!حالا شما رفتین دکتر چی گفت عزیزم؟واقعا چیزی بود؟! یا ی احساس الکی بود؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میگم اصلا دوست نداره حرفشو بیارم چندبار گفتم بیا لطفاً صحبت کنیم اصلا نزاشت حرفم تموم بشه 

ای بابا شاید اصلا خودش مشکل جنسی داشته باشه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
منم همین مشکلو دارم.‌واقعا حس میکنم‌چیزی جلوشو  بسته؟!حالا شما رفتین دکتر چی گفت عزیزم؟واقعا چی ...

عزیرم قبلشم گفتم ،دکتر گفت بکارت بسته داری اصطلاحا میگن دختر ساهی و هیچی نمیشه نفوذ کنه و دکتر بهم پیشنهاد رابطه خیلی زیاد داد ما هم کمر به موفقیت بستیم 😁۲ ماه هر روز شاید ۲،۳ بار رابطه داشتیم فشاری که بهم وارد میشد خیلی دردم میگرفت و گاهی کم کم خون میومد تا بعد ۲ ماه بعد یه ضربه یکم محکم مثل پاره شد و واقعا یه صدای تق پاره شدن حس کردم و بلافاصله از جام بلند شدم ،یه لحظه خیییلی شدید خونریزی کردم و بعدش تا ۱ هفته مثل پریود بود بعد دیگه اوکی شد ،تعلیق نشم خوبه توضیح جامعه دادمولی حس کردم نیاز خیلیا مثل من این مشکل دارن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عزیرم قبلشم گفتم ،دکتر گفت بکارت بسته داری اصطلاحا میگن دختر ساهی و هیچی نمیشه نفوذ کنه و دکتر بهم پ ...

مرسی عزیزم. ولی من بکارت اینجوری ندارم از اون لحاظ تموم شده ولی رابطه کامل نمیتونم خیلی درد دارم

فقط تعجب می کنم و خندم می گیره ببخشید     انگار خیلی بی استعدادی و هیچ مطالعه ای هم در ا ...

این چه طرز کلامه؟!!!! من شمارو مجبور به نظر دهی نکردم که اینطور صحبت کنی تو مطالعاتتون ادب معاشرت نخوندین احیانا؟!

مرسی عزیزم. ولی من بکارت اینجوری ندارم از اون لحاظ تموم شده ولی رابطه کامل نمیتونم خیلی درد دارم

خوب پس شما مثل من نیستی یه قدم جلوتری ،همه اوایل ازدواج درد دارن تو رابطه مبتونی از لوبریکانت ،یا روان کننده های دیگه استفاده کنی دکتر زنان برو بهتر راهنمایی میکنه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌