2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21077 بازدید | 351 پست
[QUOTE=291130735]۷۰ درصد بله شما باید درست کنید ولی بقیشم همسرتون  با هم باشید [/QQUO خب من چه ...

الله اکبر یعنی چی کار خونه؟ 

عزیزمن شما رابطه و احساست با همسرت درست نیست باید اونو درست کنی

باید ببینی مشکلتون چیه؟ 

چرا نمیتونی رابطه داشته باشی؟

با هم دیگه کنار می‌آید یا نه؟ تفاهم چقدره؟

روزی دو ساعت کم کم باید با همسرت صحبت کنی تا مشکلاتتون حل بشه

لباس برهنه چیه؟ شما لخت برو جلو شوهر وقتی نتونی باهاش رابطه داشته باشی چه سود؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون یه بار خیلی درد بدی داشتم ولی انجام نشد..قبلش هم دکتر معاینه کرذ گفت سالمه در همین حد گفت

خوب برو جای دیگه معاینه شو و ازش بپرس نوع بکارت شما چیه ،مورد مثل خودم کم نیست،

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
الله اکبر یعنی چی کار خونه؟  عزیزمن شما رابطه و احساست با همسرت درست نیست باید اونو درست کنی ...

خب من ابراز علاقه میکنم بهش میرم بغلش ولی اون انگار بدش میاد از اینکارا..خیلی کم حرفه منم احساس میکنم زیاد صحبت کنم اذیت میشه..

خب من ابراز علاقه میکنم بهش میرم بغلش ولی اون انگار بدش میاد از اینکارا..خیلی کم حرفه منم احساس میکن ...

نه اینکه صحبت از فامیل و دوست رفیق کنید 

صحبت از خودتون کنید رابطتونو درست کنید 

ببینید مشکل چیه چرا باید جای خواب جدا بشه؟ چرا باید همسرتون دوست نداشته باشه برید بغلش؟ اصلا از چی ناراحته؟ 

چنتا کتاب و فیلم روابط زوجین ببین 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من دقیقا همین حسو داشتم ولی دکتر گفته بود سالمه.

حتما این مسئله رو پیگیری کن و پیش یه دکتر زنان متخصص برو تا درست راهنماییت کنه ،خدای نکرده ممکن زندگیت از هم بپاشه شوهرت چون نتونسته کاری کنه سرخورده شده و علت جدای جای خوابش از شما شاید چون نمیتونه کنار شما باشه و تحریک نشه و این مورد اذیتش میکنه ،البته باید صبور باشه و با شما همکاری کنه ،

حتما این مسئله رو پیگیری کن و پیش یه دکتر زنان متخصص برو تا درست راهنماییت کنه ،خدای نکرده ممکن زندگ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم حداقل دکتر بیاذ باهام

نه اینکه صحبت از فامیل و دوست رفیق کنید  صحبت از خودتون کنید رابطتونو درست کنید  ببینید ...

دارم میگم اصلا دوست نداره حرفشو بیارم چندبار گفتم بیا لطفاً صحبت کنیم اصلا نزاشت حرفم تموم بشه 

[QUOTE=291132120]ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم حداقل دکتر بیاذ بهترین کار این تو اینترنت بهش نشون بدی موارد مشابه خودتو تا بدونه تنها شما نیستی و همکاری همسر نیاز  ،اگر این مورد نباشه ممکن واژینوس داشته باشین باز اونم صبوری و همکاری همسر میطلبه ،در اول فرصت خودت دکتر برو ببین چی میگه