2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21077 بازدید | 351 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رابطه ترس داری؟ 

نه.. فقط یه بار به اصرار اون روانشناس که رفته بودیم اقدام کردیم اون موقع ترسیده بودم یکم انجام هم نشد چون احساس میکردم یه مانعی هست یه استخونی هست انگار 

عجب شوهری!!!!! عکسشو بده مجسمشو بسازم نصب کنم وسط شهر. والا همسر من اگر در حال مرگم باشم میگه بیا یه رابطه بزنیم بعد برو بمیر. خودشم که در حال مرگ باشه میگه بیا یه رابطه بزنیم بعد با خیال راحت بمیرم. یعنی در این حد داغونه🤣

خیلی رفتم..هم روان شناس هم روانپزشک..۱۰ ماه فقط قرص خوردم هیچیی نتیجه نداد هیچی

به خودت و‌خونه میرسی؟

میتونی خونه رو سر زنده نگه داری؟

با شوهرت بگو بخند داشته باش با هم برید بیرون

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
نه.. فقط یه بار به اصرار اون روانشناس که رفته بودیم اقدام کردیم اون موقع ترسیده بودم یکم انجام هم نش ...

واژینیسموس داری 

هیچ استخونی نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یکیو می شناسم تا ۵ سال بعد از عقدشونم رابطه نداشتن😐 آخرشم سر همین جدا شدن مشکل از پسره بود ک افسر ...

منم خیلی افسردگی داشتم وحشتناک الان کمتر شده..ولی همسرم خیلی بی حسه دیگه..تو عقد خوب بود یکم

نمی‌دونم واقعا..وقت س.ک.س تراپ گرفتم گفتک بیا بریم نیومد گفت ما تو الفبا مشکل داریم تو رفتی سراغ اون

وقتی میاد سمتت نمیتونع یاپاش قفل میکنه؟اگه اینجوریه ی رفیق قبلن داشتم شوهرش اینجوری بود