2777
2789

سلام دوستان دخترم تیزهوشان و نمونه دولتی نهم به دهم شرکت کرده رشته انسانی

شهرمون برای هر کدوم فقط یک مدرسه داره

تیزهوشان و خبر ندارم ولی نمونه دولتی ۳۰ نفر برای انسانی میگیرن از بین حدود ۲۰۰ نفر

دخترم تازه شروع کرده تست کار میکنه درصد که میگیره ۶۷ درصد سوالات و میزنه

به تظرتون شانس قبولیش چقدر هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تیزهوشان اگه واقعا خوبه عملکردش تو ازمونا اره مخصوصا که انگار شهرتون خ بزرگ نیست

تو نمونه هم راحته قبولیش میتونه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

به خدا نمونه دولتی با مدارس دولتی هیچ فرقی نداره یعنی کیفیت آموزشیش یکسانه فقط تو مدارس نمونه رقابت بین بچه ها بیشتره همین 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

از منی که توی مدرسه نمونه دولتی تحصیل کردم بپرسی می گم هیچ موقع اجازه نده وارد این مدرسه بشه 

تیزهوشان به مراتب بهتره

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
و اینکه اونایی که تو این مدارس تحصیل کردن میشه از جو درسی و.. بگید چطوره ارزش داره؟

بله قطعا ارزش داره تو این مورد شک نکنین جو درسی رقابتی هست من رشتم ریاضی بود نهم به دهم قبول شدم . رو من که تاثیر گذاشت یاد گرفتم چجوری بخونم رو خیلیا تاثیر میزاره رو افراد کمی بی تاثیر هست اونایی که خودکفا میخونن براشون فرقی نمیکنه این مدرسه باشن یا یه مدرسه دیگه فرقی نمیکنه همونقدر میخونن