2777
2789

یادمه اولین کنکورمو که دادم و منتظر نتایج بودیم دختر همسایمون هم همسن من بود و کنکوری بود روز اعلام نتایج دختر اون پیام نور قبول شده بود و زود اومد دم خونمون که بپرسه منم قبول شدم یا نه منم رتبم ۱۱ هزار شده بود دولتی نیاوردم شروع کردم به گریه چون دلم خیلی شکسته بود بابای من اون زمان خیلی مارو اذیت میکرد کتکمون میزد میخواست یه کاری کنه از خونه فرار کنیم برای همین سال کنکورم با شکنجه همراه بود بعضی وقتا مینشستم تو پارک درس میخوندم ولی چون پول نداشتم باید تا خونه پیاده میومدم وقتی میومدم میدیدم هر کی با بغض یه گوشه نشسته میفهمیدم که باز کتک کاری شده اینم بگم خونمون خیلی کوچیک بود اصلا جا نبود که هم اونا کتک کاری کنن هم من درس بخونم منم اون زمان تیزهوشان درس میخوندم خلاصه اون روز اعلام نتایج که فهمیدم یازده هزار شدم منم با صدای بلند گریه کردم خانوم همسایه که کلی باهاش رودر وایسی داشتم به مامانم گفت گناه داره دخترت بغلش کن بهش دلداری بده ایشالله سال بعد قبول میشه مامانم دستشو زد به پهلوش گفت بجای اینکه با عربده گریه کنه درسشو میخوند قبول میشد دیگه خانوم همسایه انقدر تعجب کرد چیزی نگفت و رفت ولی کلی خورد شد شخصیتم جلوش بعد اون چند بار دیگم جلوی بقیه شخصیتمو خورد کرده و اصلا حس محبتی بهم نداره نمیدونم چرا نه از پدر شانس آوردم نه مادر مگه ادم تو این دنیا دیگه کیو داره بنظرتون حق دارم ناراحت باشم یا دختر حساسی هستم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات بدتره که

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

عزیزم😢خدا بهت صبر بده. متاسفانه باید قبول کنی شرایطتو و براش تلاش کنی به هر قیمتی تو‌تیزهوشانی هستی بخون‌قبول شو خواهر برادراتم‌نجات بده از اونجا. 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

حق دارین 

خیلی از ماها ضربه های جبران ناپذیری از والدهامون خوردیم

و اغلب زنجیروار بهم‌ متصل هستن شوهر بد ، باعث فشار روحی روانی روی مادر خونواده میشه مادر ابتدا میجنگه و بعد اینکه پیروز نمیشه سر بچه ها خالز میکنه و آفرین ب زنانی ک بعد مبارزه و عدم تغییر در رفتار شوهر و پیروزی جدا میشن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

انگار یکم بغل کنن دلداری بدن چیزی ازشون کم میشه ،باورت میشه مادرم سالهاس منو نبوسیده؟ اخرین باری که بابام بوسم کرده اصلا یادم نمیاد ،دست میدم بهش دست نمیده بهم ،تا این حد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان هنوزم با اونها زندگی میکنی یا ازدواج کردی  عزیزم حق داری

بازم با همونام شرایط هنوزم همونجوریه ولی خب من هم عاقلتر شدم ولی تصمیم دارم به زودی خونه بگیرم و جدا بشم