2777
2789
عنوان

کدوم بیمارستان تو شیراز خوبه برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 9744 بازدید | 94 پست
عزیزم نگران نباش منم ۲۴ سالمه انشالله موفق باشی ولی دوتا بچع کوچیک خیلی سخته جاری من همینجوریه و همش ...

منم خیلی دلم برای پسرم میسوزه اما نتونستم همسرمو راضی کنم

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
یکی از فامیلا س سال پیش رفت اردیبهشت خیلی راضی بود دکترش هم ی مرد مسن بود و معروف ک اسمش حضور ذهنم ن ...

هادی باقری و میگی؟

اون برای زایمانهای فیبروم و اینا خوبه 

من اتاق خصوصی داشتم مامانم و شوهرم همش پیشم بودن خیلی راحت بودم 🙂

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان بخاطر عمل دیسک کمرم دکتر گفته تا یک سال نمیتونی باردار بشی و بعدشم حتما باید سزارین کنی منم ب شوهرم گفتم دیگ حق نداری اسم بچه بیاری 😄

مگه بچه ات چند سالشه من میخام دو سالش شد اقدام کنم یعنی زوده؟

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بیمارستان کوثر نرو. پرسنلش به شددت بداخلاق و بددهن هستن. بجز اینکه آشنا داشته باشی. منظورم از دوستات یا اقوامت جز کادر درمان بیمارستان کوثر باشن که بهت برسن یا همکاراشون  سفارشت کنن 

تو شیراز جایی هست همسرم بتونه کنارم باشه زایمان درآب خیلی دوست داشتم 

زایمان در آب با همسر قبلا پارس داشت

من اردیبهشت بودم، طبیعی بود زایمانم همسرمم کنارم بودن، پزشک و پرستار و ماما هم باهام بودن ، اتاقمن خصوصی بود، البته در نهایت سزارین اورژانسی شدم

زایمان در آب با همسر قبلا پارس داشت من اردیبهشت بودم، طبیعی بود زایمانم همسرمم کنارم بودن، پزشک و پ ...

رسیدگیشون چجوری بود

ی ماما هست خانم فخار  بیمارستان شفا  دوستم زایمان کرد همسرش پیشش بود  جدیدا نمیدون ...

خانم فخار به هر قیمت می خواد طبیعی زایمان کنی ، دوستم ۱۶ ساعت درد کشید ، واقعا چه ارزشی داره

خانم فخار به هر قیمت می خواد طبیعی زایمان کنی ، دوستم ۱۶ ساعت درد کشید ، واقعا چه ارزشی داره

هزینش چقدر شد

رسیدگیشون چجوری بود

من چون زایمانم سخت بود و بعدش اذیت بودم از اردیبهشت اصلا راضی نبودم با اینکه با کلی سفارش رسیدگی می کردن ولی من اردیبهشت برام مثل باتلاقه انقدر که بدم میاد ازش، دنا بهتره به نظرم اگرپزشکت اونجا باشه، پزشک من فقط اردیبهشت بود