2777
2789
عنوان

باتجربه ها بیبی چک منفی آزمایش خون مثبت ۱۴ روز بعد از انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 18700 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم دوماه پیش باردار شدم ولی ۶هفته سقط شد الانم روز ۱۰ انتقالم و بیبی چکم منفیه تا الان داشت ...

عزیزم متاسفم 😔 گریه نکن خدابزرگه دیگه ....

پردنیزلون و ای وی ای جی و هپارین نداری؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پردنیزولون و آنوکساپارین و آس آ و استرادیول دارم

اگه تونستی برو زیر نظر ی دکتر ایمونولوژی ...شماهم مثل من احتمالا نیاز به سرم ای وی ای جی داری🥺 انشاالله ک خیلی زود انتظارت تموم بشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه تونستی برو زیر نظر ی دکتر ایمونولوژی ...شماهم مثل من احتمالا نیاز به سرم ای وی ای جی داری🥺 انشا ...

دکتر ایمنیم رفته بودم یه سری آزمایشم واسم نوشت ولی گفته بود مشکلی نداری

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

دکتر ایمنیم رفته بودم یه سری آزمایشم واسم نوشت ولی گفته بود مشکلی نداری

عزیزم آنتی tpo چند بود که گفتن مشکلی نداری؟

برای من ۳۴ بود ولی هیچ دارویی ندادن

منم ۲ انتقال منفی داشتم الانم روز ۱۳ انتقالم فردا میرم آزمایش ولی ظهر روز ۱۰ بی بیم منفی شد

امروز۱۲انتقالم هس معده دردهم به دردهای پریودی اضافه شدمجبورشدم دارومصرف کنم احساس میکنم دهانه رحم هم یکم بازشده مثل زمان پریودی واگه پروژسترون قطع کنم خونریزی میکنم بیبی چک هم منفی شد☹️