2777
2789
عنوان

پریود نشدن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 31 پست
رازیانه به چه شکل؟؟؟

من هم عرق هم دمنوش میخورم🤕

همیشه نه ولی چند وقتی میخورم خیلی تلخه🥴

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم باید 6 ماه میشدم نشدم.از طب سنتی گیاه ابهل هم گرفتم.گرمی هم میخورم ولی نمیاد.میخوام برم تو ا ...

چجوری فهمیدین تنبلی دارید 

تا خدا چی بخواد 

متاسفانه من اطرافم کسایی که بچه دار نشدن اتفاقا بعضی هاتون پریود منظم منظم دارن

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
هم دراز نشست و پروانه زدن و هم اینکه عرق بومادران از عطاری بگیر عالیه

باشه ممنون

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
هیچی ی سونو بده اما  من تنبلی تخمدان  ک‌دارم دیگ این ماه افتضاح بهم ریختم سیکلم  او ...

من آزمایش دادم تنبلی ندارم ولی پریود نشدم بازم میرم دکتر

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
تخمدانهاتو و زیر دلتو با روغن سیاعدونه قشنگ چرب کن و ماساژ بده و یه پلاستیک بذار روش. 

باشه عزیز ممنون

نه خونگی باید رازیانه رو یکماه بخوری، بعد میشی. عرق رازیانه شبی یه استکان

باشه ممنون عزیز

نه میاره من قبلا خوردم ولی الان زیاده روی کردم حالت تهوع دارم  حالاچیکارکنم

ای وای 

هیچی دیگه ورزش سنگین کن سریع اوکی میشه ی دقیقه پلانک به زور حتی اگر زیر شکمت درد شدید گرفت نگه دار خودتو 

زیر ۲ دقیقه هم به سرعت بدو حالا تو خونه یا هرچی فقط بدو طوری ک گلوت خشک شه 

شما تنبلی تخمدان داری، تنها راه درمانش ورزش منظمه. ورزش کنی، هر ماه سر موعد میشی

اره اصلا حوصله ورزش ندارم اصلا همش خوابم میاد