2777
2789

من حدود ی ساله همش نگران انواع بیماری ها هستم از طرفی فک میکنم فقط من اینطورم اگر کسی هست بیاد پیام بذاره شاید بهم راهکار دادیم، شاید اینطوری بدونیم فقط من نیستم، خیلی سخته....  کسایی که کشیدن میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وسواس فکری گناه دارم فکر میکنم همش دارم گناه میکنم😅

کوچکترین کارام حتی یه اسراف ساده ای هم حس میکنم گناه عظیمی کردم انقدررررر خودخوردی میکنم عصبیم میکنه

دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی وقتی ناخواسته یکی رو ناراحت میکنم تا سال ها خودخوری میکنم

دختر عموی من هفته پیش کلی آزمایش و چکاب و آندوسکوپی و کلونوسکوپی رف گفتن هیچیت نیس الان باز استرس دا ...

وای من سه تا دکتر تو ی هفته رفتم، آخریش پریروز بود باز از دیروز میگم نکنه باید یکی دیگ میرفتم... 

واااای میفهمم با تمام وجود، برای شما ب چ شکله

من بیرون میرفتم میدیدی از تنگی نفس دارم میمیرم ولی ماسک پایین نمیدادم پدرم بره بیرون بیاد یه عطسه بکنه من گریم میگیره واای مریض شدیم انقد بهش فکر میکنم واقعا مریض هم میشم باورت نمیشه من قبلا سالی یبار شاید سرما میخوردم از وقتی اینجوری شدم هم چندبار کرونا گرفتم هم ماهی یکبار سرما میخورم چون رسما روحیم خراب شده دارم افسردگی میگیرم مثلا تنها میمونم حالم بد میشه درحالی ک قبلا یک هفته خونه تنها بودم 

خیلی سخته بخدا  همش عذاب میکشم راستش دنبال درمانش هم نبودم

من چن بار خواستم درمان کنم اما نصفه ول کردم، من تو شوک هایی ک حین طلاق وارد شد اینطور شدم...