2777
2789

من چندوقت پیش بخاطرزخم دهانه رحم کلی قرص چرک‌خشک کن که دکتر تجویز کرد مصرف کردم الان موقع نزدیکی با شوهرم اصلا از پیشنوازی لذت نمیبرم و هیچ حسی ندارم شوهرم بهم میگه چرا انقد سردی مثل مجسمه ای ولی واقعا اگ‌میبوسه منو‌ونوازش میکنه اصلا حسی ندارم خیلی اذیت میشم چیکار کنم😔😔😔

دکتر

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم گرمیجات بخور ، عصاره گل سرخ از عطاری بگیر بخر 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
😔😔😔باید چیکارکنم

کاری نمی‌خواد بکنی بعد یه مدت خودش درست میشه 

رازیانه هورمون های زنانه رو زیاد می‌کنه بخور،معجون و موز و فلفل بخور،،،ژل هایی هستن برای لذت بیشتر بانوان هستن از داروخونه بگیر ،،،از همه مهمتر ذهنتو درست کن که لذت ببری