خانوما من حدود ی ماهه قسمت گوشه داخلی چشمم و کنار های بینیم به سفیدی میزنه و من به شدت از بیماری ویتیلگو میترسم، تو کل طایفه همچین بیماری نبوده، من رفتم تو شهر خودم دوتا دکتر یجورایی گنگ حرف زدن، نه گفتن هست نه نیس، گفتن بسپار ب طبیعت، منم از نگرانی از نت خوندم دکتر گلفروشان رو معرفی کرده بودن رفتم تبریز، اونم نگاه کرد گف نه این اون نیس گفتم با دستگاه نگاه کن، گف چشم ما درماتولوژیه، این اون نیس به سفیدی میزنه اما از خشکی پوستته، ی مرطوب کننده داد(من قبلنم آبرسان میزدم مارک دیگه) بعد گف شوینده نزن، من دوروزه آبرسان دکترم میزنم تغییری ندیدم، اصلا کسی این مسئله رو داشته؟ الان شک افتاده ب دلم که این با دستگاه ندید، نکنه دقیق نگفته، ممکنه کمکم کنید خواهش میکنمممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهههه برا من درحد گچ نییس، فک کن از پوست عادیم یکی دو درجه سفید تر
من ازین میترسیدم ک شاید اولش اینطوریه، اما دکتر گفت این اون نیس، گف از خشکی پوستته، نمیدونم ک، توروقرآن تورو امام صادق برا وسواس فکری من دعا کن شفا بگیرم
من اینجا. این پستو گذاشته بودم، اومدم بگم من دوتا متخصص خوب پوست رفتم همون موقع، تو تبریز و خداروشکر هردو گفتن هیچی نیس، و از خشکی پوست بوده، و یکیشون شک کرد ب تیرویید بخاطر خشکی پوستم، و من بعد چند ماه فهمیدم تیرویید خفیف دارم، و خشکی پوستمم با روغن زیتون و اینا ب لطف خدا خیلی کمتر میشه، خداروشکر