2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مادر و پدرم 😭

129 بازدید | 10 پست

همش توقع دارن کاراشونو انجام بدم مادرم فکر میکنه دختر زاییده فقط کاراشو انجام بده،حوصلش نمیزاره کارای خونه رو انجام بده ب من فوش میده هیشکارم نمیکنه صبا تا ساعت دوازده خوابه بعدشم بلند میشه خودشو میزنه ب مریضی ک غذا درست نکنه یا اگه هم درست کنه هی ب من فوش و نفرین ک چرا من غذا درست نمیکنم از کل کارای خونه فقط ی ناهار درست میکنه اونم روز درمیون

با برادرم اینقدر خوبن دوستش دارن ولی ب من همش نفرین و فوش میدن پدرم باهام خوب بود خدا لعنت کنه مادرمو ک هی ب دروغ پشت من بد میگه ب بابام اونو پر میکنه ک با من دعوا کنه مادرم از نامادریم بدتره چشم نداره خوشبختی منو ببینه اگه ببینه حالم خوبه تا نرینه بهش ولکن نیس

از دست این آزار و اذیتاشون ازدواج کردم ک فقط از این خونه برم حالا توقع داره هرجا با شوهرم میرم مادرمم ببرم یا هرچی شوهرم برا من میخره برا اونم بخره حالم ازش بهم میخوره😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم مجردی

حالا که ازدواج کردی رابطه ات رو کم کن بره

خوشی که ندیدی میخوای اینده رو هم نابود کنی

ولشون کن بابا

من مجردم گیر دو تا دیوونه ام فعلا

ازدواج کردی قطع رابطه کن ، نمیکنی دلت تنگ میشه لاقل کم کم کمش کن

بگو شوهرم نمیپسنده با کسی بریم جایی وگرنه قبل از تو ننه خودشو میاورد

قشنگ همینطوری بگو 

گذشته خراب بوده

چرا حال و اینده رو خراب میکنی

فکر خودتو و شوهرت و زندگیت باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از کجا خبر داره کجا میری و چی میخری ?

خودت میری بهش میگی دیگه

اذیتت میکنه قطع رابطه کن . جوابشو نده . چرا انقدر خودتو زجر میدی?

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فکر کردم مجردی حالا که ازدواج کردی رابطه ات رو کم کن بره خوشی که ندیدی میخوای اینده رو هم نابود کن ...

هنوز عقدم مجبورم خونشون بمونم تا هم حرف میزنم میگن بهت جهیزیه نمیدیم و فلان خستممممممم کردن

عقدم میبینه کجا میرم یا چی میخرم

نگو کجا میری 

بگو میرم بیرون

چیزی رو که میخری رو هم نیار جلوی چشمش . یواش بیار بذار تو کمدت تا بری سرخونه ی خودت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan