2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سازگاری یعنی چی ؟ مشکلی واستون پیش اومد عزیزم ؟  

فولیک دندون سیاه و خراب میکنه من خیلی رو زیبایی حساسم زود متوجه شدم و ادامه ندادم باور میکنی فقط یه هفته استفاده کردم

شاید خیلیا چند ماه استفاده کنن باز متوجه نشن

کیوتن هم اضافه وزن میاورد 

امگا نوشته برات اون خوبه ویتامین دی هم خوبه اینارو هم هر روز ننداز 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اینوفولیک خیلی خوبه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
فولیک دندن سیا و خراب میکنه من خیلی رو زیبایی حساسم زود متوجه شدم و ادامه ندادم باور میکنی فقط یه هف ...

من وزنم کمه مشکلی با اضافه وزن ندارم نمی دونم دندونم مشکلی پیدا نکرده غیر از اینوفولیک و کیوتن کوالی فول و ویتامین د ۳ هم نوشته دارم مصرف میکنم 

شما نتیجه گرفتین عزیزم ؟ من تنبلی خفیف دارم ، دارم هر روز پیاده روی هم میکنم 

اره عالیههههه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
امید به خدا عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتین من و هم دعا کن قشنگم 

مطمن باش اگه طبع بدنتو گرم کنی

فعالیتتت زیاد کنی

صبحا زود بیدار بشی صبحانه بخوری و بعدش وررزش کنی

راحت درمان میشه

من وزنم کمه مشکلی با اضافه وزن ندارم نمی دونم دندونم مشکلی پیدا نکرده غیر از اینوفولیک و کیوتن کوالی ...

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم

من میخوام اقدام کنم برای  ای وی اف دارو رو من جواب نداد

امپول هم همینطور 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته