2777
2789

اونایی که ازدواج کردین چجوری راضی شد؟

اونایی که ازدواج نکردین، پشیمون نیستین؟

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

بابام انقدر شوهرمو قبول داشت و میدونست پسر خوبیه و ازش خوشش میومد نظر منو نپرسیده بود بله رو داده بود خودش😂😂😂 

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرم راضی نبود پدرم راضی بود چون همیشه مادرم اشتباه میکنه به حرفش گوش ندادم راضیم خیلی، مهم اینه که منطقی تصمیم بگیرید وایرادها روقبل ازدواج تشخیص بدین اگه رفع شد فبها، نشد ادامه ندید 

و اونایی که ازدواج کردین و با وجود مخالفت پدر راضی هستین یا نه؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
من اره شکرخدا 

خداروشکر 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
من مامانم ناراضی بود مرد خوبیه ولی همیشه ته دلم خالیه

چرا

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
بابام انقدر شوهرمو قبول داشت و میدونست پسر خوبیه و ازش خوشش میومد نظر منو نپرسیده بود بله رو داده بو ...

😂😂😂الهی

من بابام بخاطر شغل همسرم راضی نبود و می‌گفت سخته...خودم نشستم پیشش و گریه کردم دلش سوخت قبول کرد 😍 ...

شغل همسرتون چی بود؟

منم پدرم بخاطر شغل و موقعیت زندگی نامزدم که قبلا باهم دوست بودیم خیلی مخالفت کرد و می‌کنه ولی چون قول داده مجبوره راضی بشه 

اصلا تو دو راهیم 

من مادرم راضی نبود پدرم راضی بود چون همیشه مادرم اشتباه میکنه به حرفش گوش ندادم راضیم خیلی، مهم اینه ...

ممنونم❤️

من هیچ نامزدمو کتک زده بود نامزدمم گفته بود خودتو رکشیم من میگیرمش اومد محضر امضا کرد من هیچ پسرشو ه ...

چرا ؟

من 

حتی الانم ته دلشون دوس داشتن من ازدواج نمیکردم🤦🏻‍♀️

بعد از هفت سال همکلاسی بودن و شناخت داشتن و یکسال پر و پا قرص برای خواستگاری اقدام کردن اجازه دادن بیان🤦🏻‍♀️

و واقعا توی این مدت جنگ اعصاب داشتیم ولی از نتیجه راضیم✌🏻😉❤🌱