سلام دوستان،خواستگاری داشتم ک دیروز جواب منفی دادم ک تقصیر کار خانواده ایشون بودن(دوهفته اومده بودن خواستگاری و عجله زیادی برای جواب گرفتن داشتن منم مهم ترین مسئله زندگیمه نمیتونستم زود جواب بدم گفته بودم ک رفت وامد بشه تا من شناخت بیشتری پیدا کنم چون خواسنگاری کاملا سنتی بود ولی ب خاطر حرف بقیه با رفت وامد ما مشکل داشتن ووقتی تماس گرفتن گفتن تا چ اندازه دیگ میخوای فکر کنی ک من خیلی ناراحت شدم کلا از نظر جواب گرفتن منو تحت فشار گذاشته بودن،خود پسر شرمنده رفتار خانوادش بود وپسر حیلی خوب وخوش اخلاق با قیافه خوبی بود.دیروز ب خاطر رفتار بدی ک خانوادش داشت جواب منفی دادم وایشون با گریه با من تماس گرفتن وگفتن بازم فکر کنید کاری ب بقیه نداشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر شغلی مشکل داشتم با شغلش،ولی اخلاقش خیلی خوب بود ما بقی اوکی بود،اکثر افرادی ک اومدن یا اخلاق خوبی دارن یا شغل خوبی دارن هردو گزینه رو باهم ندارن نمیدونم چیکار کنم
از نظر شغلی مشکل داشتم با شغلش،ولی اخلاقش خیلی خوب بود ما بقی اوکی بود،اکثر افرادی ک اومدن یا اخلاق ...
خب معمولا خیلییییییی کم پیدا میشه کسی همه شرایطش اوکی باشه. اخلاق از شغل مهم تره. البته نه به این معنا ک شغل نداشته باشه منظورم اینه اخلاق در قیاس با شغلی که بهش اشتغال داره مهم تره . مگر اینکه شغلی باشه که مثلا مخالف شئونات خانوادگی و حیثیتی باشه ک باید کلا ردش کرد