2777
2789

من پسرم ۵سالگی اینطور شد اولین کار قند وشکر رو حذف کردیم برای همه اوایل براشون از عسل استفاده میکردم بعد چند سال کامل خوب شد الان ۱۸سالشه هنوز نرماله خیلی شکموه بیشتر از هممون شکلات و....میخوره فکر کنم ژنتیکشه چون خانواده همسرم هیچکدوم دیابتی نیستن اما درحدی که چندشت بشه شیرینی میخورن هرچی دستشون برسه مربا خرما آبنبات قند شکر پسرم ظرف شکلات جدا داره دائم موقع درس خواندن میخوره اما منو و اون یکی پسرم هفته ای چند دونه اونم دلمون بخواد یا جدید بخریم حتی چاییمون رو تلخ میخوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ۵سالگی اینطور شد اولین کار قند وشکر رو حذف کردیم برای همه اوایل براشون از عسل استفاده میکردم ...

دخترم خیلی شکمو امروز دوساعت گریه کرد میگفت کیک میخوام منم پا به پاش گریه کردم بچه چه میفهمه رژیم چیه 

یعنی با رژیم قابل درمان اون موقع قندش چند بود

یادم نیست اما یبار ۱۰ تابالا بود یبار لب مرز همون سال کنترل شد تا چند سالم پیگیر بودم مشکلی نبود ظرف چند ماه رسوندمش به حداقل نرمال ببخشید که اعداد یادم نیست الان ۱۸سالشه 

یادم نیست اما یبار ۱۰ تابالا بود یبار لب مرز همون سال کنترل شد تا چند سالم پیگیر بودم مشکلی نبود ظرف ...

ممنون گلم خواهش میکنم غذا چی بهش میدی تونت میزنم همه غذاها قند دارن 

دخترم خیلی شکمو امروز دوساعت گریه کرد میگفت کیک میخوام منم پا به پاش گریه کردم بچه چه میفهمه رژیم چی ...

من دیوانه شدم همه چیو تو خونه ممنوع کردم دیگه هیچکدوم شکر قند شکلات کیک و....نمیخریدیم نمیخوردیم فقط عسل که اونم خیلی زود حذف کردم به خاطر همین سریع کنترل و درمان شد حتی پسر بزرگم بهش گفتم مجبوری رعایت کنی

۸ ساعت ناشتا دوباره آز بدین

کنترل وزن. پرهیز از استرس. ورزش. حذف شکرها مثل بستنی و کیک و ... . افزایش مصرف سبزیجات در هر سه وعده. مغزها و حبوبات خوبن. روغن های گیاهی. برنج و ماکارونی و نان لازم نیست حذف کنید. با یه رژیم درمان متبحر حتما حتما مشورت کنید

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من دیوانه شدم همه چیو تو خونه ممنوع کردم دیگه هیچکدوم شکر قند شکلات کیک و....نمیخریدیم نمیخوردیم فقط ...

خرما کشمش  توت  اینجورچیزا  رو میتونه بخوره  میوه چیا میتونست بخوره چیا بهش نمیدادید ببخشید انقد سوال میپرسم

ممنون عزیزم شما تجربه دارید

نه تجربه ندارم عزیزم.

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
ممنون گلم خواهش میکنم غذا چی بهش میدی تونت میزنم همه غذاها قند دارن 

غذا رو معمولی بده فقط شیرین پلو یا غذاهای شیرین نده یک ماه فقط قند شکر شکلات کیک وبستنیو....رو حذف کن ببر آزمایش تغییرش رو ببین اگه بهتر شده بود ماه دوم همون رژیم رو ادامه بده دوباره آزمایش بده اگه خوب بود یواش یواش مثلا ماهی دوبار بستنی یا چند تاخرما یا موز هفته ای یدونه شروع کن اون ماه رو هم دوباره آزمایش بده معمولا کودکی راحت درمان میشه نیازی به محدودیت غذا نیست ما به جایی رسیدیم کنترل شده روزی ی چیز شیرین میدادم مثلا خودشون میدونستن امروز کیک بخورن دیگه تافردا نباید شیرینی بخورن مثلا میگفتن امروز موز خوردیم سهم شکلاتمون رو برمیداریم فردا مهمونی میرفتیم کیک یا نان شیرینی میخوردیم شکلات رو از صاحبخونه اجازه میگرفتیم میاوردیم خونه فردا میخوردیم 

غذا رو معمولی بده فقط شیرین پلو یا غذاهای شیرین نده یک ماه فقط قند شکر شکلات کیک وبستنیو....رو حذف ک ...

چه خوب که بچت گوش داده براش دستگاه قندخون گرفته بودی چک کنی