2777
2789
عنوان

بیاین بگین نظر شما چیه

74 بازدید | 17 پست

من یه خواهر دارم ۱۶ سالشه بعد ما رفته بودیم باغ انگار این خواهرم با پسرخاله و پسردایی و دختر دای هامون داشت بازی می‌کرد تقریبا اونا هم همسن خواهرم هستم خواهرم امتحان داشت بخاطر همین داشت درس میخوند اونا هم داشتن بالش بالش بازی میکردن که پسر داییم برگشته به خواهرم گفته پاشو بازی کنیم اینم گفته نه اونم با بالش طوری محکم زده که خواهرم دستش دراومده بعد مامانمم مسافرت بود وقتی برگشت خواهرم و اونطور دید اصلا حرفاش رو گوش نکرد که آخرش هم بهش گفت بمیری راحت میشم خلاصه دستش رو انداختیم درست شده 

ولی امروز یه لحظه دیدم نزدیک های رگ خواهرم خراش هایی وجود داره منم ازش نپرسیدم ولی حس میکنم بخاطر حرف مامانم که گفت بمیری راحت میشم از دستت اینجوری کرده 

حالا به نظرتون چیکار کنم باهاش ؟ تقصیر مامانمه یا خواهرم؟ 

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا برا چی ب بچه این حرفو زدید مگ تقصیر خودش بوده دستش دراومده من بودم پسر داییتو جر میدادم

من نزدم حتی به مامانمم گفتم کارت اشتباهه اینم بگم مامانم کلا رید به فامیل و پسر دایم کلا همه رو نابود کرده 😂

بنظر من با اینایی که گفتی تقصیر مامانت

آری

ولی چند دقیقه پیش که خواهرم با خالم رفته بود بیرون حس کردم خالم دستش رو دیده پس صدردصد به مامانم میگه من الان چیکار کنم ؟

نمیخوام خواهرم بیشتر از این ناراحت بشه

من نزدم حتی به مامانمم گفتم کارت اشتباهه اینم بگم مامانم کلا رید به فامیل و پسر دایم کلا همه رو نابو ...

عجب مامانی داری لا اقل تو ب خواهرت محبت کن بچه خود زنی نکنه

شکوفه بزن سبز شو
عجب مامانی داری لا اقل تو ب خواهرت محبت کن بچه خود زنی نکنه

ب خدا اگه از گل بهش کمتر بگم ولی میترسم باز مامانم برگرده چیزی بهش بگه این باز اینجوری بشه میخوام ازش بپرسم ببینم سر چیز دیگه ای خودشو اینجوری نکرده ولی نمیدونم چطور بحث و براش باز کنم

آری ولی چند دقیقه پیش که خواهرم با خالم رفته بود بیرون حس کردم خالم دستش رو دیده پس صدردصد به مامان ...

با مامانت حرف بزن بهش بگو این راهش نیست و مهمترین اولویت خونواده عشق و محبت و با محبت همچی رو میشه درست کرد خصوصا در سن خواهر تو. بهش بگو برای اینکه بتونیم ازش مراقبت کنیم باید دوست باشیم باهاش و دلش و بدست بیاریم واگرنه اوضاع خراب و غیرقابل کنترل میشه و همه ضرر میکنیم

خیلی صمیمی و خواهرانه بگو دستت چی شده 

میدونی یکیم از چی میترسم 

مامانم خودش تنها داره مارو مدیریت میکنه و یه جورایی خیلی نگران خواهرمه میترسم وقتی دست خواهرم و دید بگه واسه کدوم پسر اینجور کردی میگه و من نمیدونم باید چیکار کنم 

با مامانت حرف بزن بهش بگو این راهش نیست و مهمترین اولویت خونواده عشق و محبت و با محبت همچی رو میشه د ...

بابا مگه مامانم یه جا میشنه حرف بزنم باهاش تا یه چیزی میگی جبه میگیره سمتت