2777
2789

دخترم ده سالشه اوتیسم داره دلم براش کبابه خیلی میخواد خوب وطبیعی باشه تا من ناراحت نشم ولی نمیتونه دست خودش نیست تا میریم یه جایی میایم میگه دعوام نکنی یا مامان😓همش میگم اگه من مردم کی ازش نگه داری میکنه داغونم چون کم کاری تیروید داره زود هم پریود شده خودم باید بهش بگم چی کار بکن نکن نمیتونه خدایا نمیدادی اگه دادی چرا اینطوری شما چی کار میکنید با بچه تون من خیلی نگران ایندش هستم کلاس پنجمه دلم خونه براش☹️

عزیزدلم من ندارم کلا بچه ولی شما باید خیلی قوی باشی چیزیه که پیش اومده ولی شما باید به دخترگلت اعتماد به نفس بدی شما که تنها نیستی خیلیا مثل شما هستن غصه نخور خدا بزرگه فکر فردا نباش از امروز در کنار دخترت لذت ببر بزار استرسی هم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه راهنماییم کنی چیجوری متوجه شدی اوتیسم داره؟

پسر من بیست ماهشه اما کلمات کمی میگه در حد مامان بابا هاپ هاپ بع بع آب جیک جیکفقط همینا.

اما دستورپذیریش عالیه.

غذاشم خودش میخوره.

خوابشم تنظیمه.

اهل گریه و اینا هم نیست 

در کل همه چیزش طبیعیه غیر از بعضی مواقع که دور خودش میچرخه و این بازی رو دوست داره(شتید چندروز یبار در حد ۱ذقیقه)

بنظرت نشونش بدم ب دکتر؟

پسر من متابولیکه

خیلی از مواد غذایی هارو نباید بخوره همه میوه ها شیرینی ها چیزای چرب

الان سه سالو نیمشه بهم میگه ماما بستنی کجا هست چرا میوه نمیخرین😔 بمیرم براش 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم میشه راهنماییم کنی چیجوری متوجه شدی اوتیسم داره؟ پسر من بیست ماهشه اما کلمات کمی میگه در حد م ...

عزیزم ببخشید بسته اینترنتم تمام شد نتونستم باهاتون صحبت کنم نه عزیزم چند روز یه بار اشکال نداره دختر من تو صحبت مشکلی نداره توجهش پایینه حرکاتش یه کم طبیعی نیست   انشاالله خوش وسالم باشید

پسر من متابولیکه خیلی از مواد غذایی هارو نباید بخوره همه میوه ها شیرینی ها چیزای چرب الان سه سالو ...

الهی بچه ها خیلی گناه دارن به جاش چیزهای خوش مزه دیگه براش بگیر عزیزم💖

فقط یه سوال شما باردار بودی متوجه نشدی؟ یعنی توی سنو و غربالگری نشون نداد

عزیزم اوتیسم یه چیز رفتاریه تو سنو وازمایش نشون نمیده وقتی دنیا میاد هم معلوم نمیشه تا شروع کنه به صحبت وحرکت اونوقت معلوم میشه درجه های مختلف داره بعضی ها حرف هم نمیزنن ویا نگاه نمیکنن

الهی بچه ها خیلی گناه دارن به جاش چیزهای خوش مزه دیگه براش بگیر عزیزم💖

مثلا چی؟ چیزی نمونده که همشون ضرره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم ببخشید بسته اینترنتم تمام شد نتونستم باهاتون صحبت کنم نه عزیزم چند روز یه بار اشکال نداره دختر ...

سلام عزیز میشه بپرسم دخترتون مدرسه عادی میره یا نه؟

چه علائمی داره؟

بچه که بود تاخیر گفتار داشت؟

آیا الان ارتباط برقرار میکنه؟