2777
2789

دخترم ۴ سال و ۷ماهشع ۱۵ کیلوعه،، تقریبا از ۲۰ روز پیش شروع کردم شربتهای تقویتی رو ،۲۰۰ گرم وزنش رفت بالا دوباره برگشت همون ۱۵ کیلو توروخداااااا اگه کسی میدونه چطوری میشه وزن گرفت بگه، خسته شدم از بس حرف میشنوم

معجون چاقی ابوعلی سینا برای بچه خوبه؟خطر نداره؟

میترسم دلم نمیاد بهش چیزی بدم ک در اینده بخاطر اینا دچار مشکل بشه توروخدا هرکی هر چی میدونه دریغ نکنه دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم وزنش نرماله ولی خب چون قد بلنده لاغر دیده میشه واسه همین بردم پیش دکتر تغذیه هر ماه ۵۰۰ هزار تومنی ویتامین میخریدم یک کیلو وزن یکسانت قد اضافه میکرد ولی ویتامین زیاد یکدفعه میترکونه بدنو خودشم دختر بچه بلوغ زودرس میاره دیگه بیخیال شدم گفتم به وقتش رشد می‌کنه 

برنج ایرانی انواع کته بخصوص کته سیب زمینی و کره ..شیر محلی تخم مرغ محلی همیشه لقمه بپیچ روزی ۶ وعده غذا ....انواع حبوبات ...پای مرغ خیلی چاق کننده ست با پیاز دو ساعت شعله ی کم  و آب کم و زودپز بزار له بشه استخوناشو جدا کن گوشتارو له کن قاطیه آب کن بزار یخچال ژله ای که شد برش بده فریز کن  داخل غذاهاش بریز مثل عدسی خوراک لوبیا کته و ...گوشت و مرغ هیکلی میکنه اینو همیشه یادت باشه کافیه روزی یه تیکه گوشت به خوردش بدی 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بابا چه حرفی ولش کن استخون بندیش اینه طفلی پسر منم ریزو لاغره شیطونم هست جون نمیگیره چرا انقد وزن گرفتن بچه ها مهم شده انقد خودتونو عذاب ندین

اینایی که میگم تجربه کردم

عصاره قلم عصاره پای مرغ آب ماهیچه کره بزن تو غذاش 

خامه بده صبحونه چهار مغز باموز .شیره انگور و با آب قاطی کن بده بخوره

من دخترم وزنش نرماله ولی خب چون قد بلنده لاغر دیده میشه واسه همین بردم پیش دکتر تغذیه هر ماه ۵۰۰ هزا ...

چ ویتامینی ؟من الان فروگلوبین آرژی پلاس و استئوکس میدم ،یکم بلند شده ۲۰۰ گرمم اضافه کرد،نمیدونم چرا کم کرد فورا

برنج ایرانی انواع کته بخصوص کته سیب زمینی و کره ..شیر محلی تخم مرغ محلی همیشه لقمه بپیچ روزی ۶ وعده ...

ما تو خونه همه چیز آماده میکنیم می‌خریم فقط بخوره نه اینکه فکر کنی نباشه نمیخوره وای نمیخوره من الان اسی رو میفهمم قشنگ

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چ ویتامینی ؟من الان فروگلوبین آرژی پلاس و استئوکس میدم ،یکم بلند شده ۲۰۰ گرمم اضافه کرد،نمیدونم چرا ...

خب باید قطع نکنی ادامه بدی من حدود ۶ ماه میدادم مداوم خودشم کلی ویتامین صبح ظهر عصر شب 

همیشه یه ظرف غذا یا لقمه حاضر داشته باش حتی جایی میری ...ببین چ غذایی دوس داره همیشه همونو پر مَلات بپز کالریه غذاهارو ببر بالا ...

مثلا آب میوه میدی ....یکم دیگه هلو و شلیل میاد ..دو تا هلو دوتا شلیل یه بستنی مخلوط کن بریز تو لیوان فانتزی و نی بزار داخلش و بده دست بچه ..بهش زیاد آب و مایعات بده معده اش بزرگ شه .

برنج ایرانی انواع کته بخصوص کته سیب زمینی و کره ..شیر محلی تخم مرغ محلی همیشه لقمه بپیچ روزی ۶ وعده ...

ببین چیزهایی ک گفتی رو ب جز پای مرغ میدم میخوره،اما ی چیزی فکر منو خیلی مشغول کرده همیشه کف دستش خیس عرق همیشهههههه،دکترم بردم همه چیش سالمه ممکنهازمایش اشتباه نشون بده؟

ما تو خونه همه چیز آماده میکنیم می‌خریم فقط بخوره نه اینکه فکر کنی نباشه نمیخوره وای نمیخوره من الان ...

دوستاشو دعوت کن بگو مثلا مهمونیه یا با کارتون هواسش پرت میشه یا با حرف گولش بزن همیشه ی راهی هست ....من به داداشم میگفتم گوشت نخوری مرد عنکبوتی نمیشی 😅

ببین چیزهایی ک گفتی رو ب جز پای مرغ میدم میخوره،اما ی چیزی فکر منو خیلی مشغول کرده همیشه کف دستش خیس ...

فکر نکنم ولی خب تکرار کن ...دکتر غدد ببر تیرویید چک کن