2777
2789

سلام دوستان. من باید لاپاراسکوپی پیشرفته اندومتریوز انجام بدم. قبلا با دکتر آصف جاه انجام دادم و الان باز چسبندگی زیاد دارم. دکتر آصف جاه هزینه زیادی می گیره و برای من مقدور نیست.

اگر کسی تجربه ویزیت یا جراحی با هرکدوم از این پزشک ها رو داره لطفا درمورد نوبت گیری و کار و اخلاقشون برام بگه💓

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اعظم منو به دنیا اورده دیگه ببین چقد سابقه داره کارش خوبه واقعا

خیلی تعریفشو شنیدم. نمی دونم چطوری نوبت بگیرم!

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تو اینترنت سرچ کنی هست. شمارشو گیر بیاری زنگ بزنی

میخام برم ابن سینا، اونجا هم ویزیت میکنه مثل اینکه

میخام برم ابن سینا، اونجا هم ویزیت میکنه مثل اینکه

خیلی عالیه من یادمه مامانم تا چندسال بعد زایمان میرف پیشش فقط امیدوارم که حالا ک انقد معروف شده انسانیت داشته باشه گرون نباشه

خیلی عالیه من یادمه مامانم تا چندسال بعد زایمان میرف پیشش فقط امیدوارم که حالا ک انقد معروف شده انسا ...

واسه همین میخام برم ابن سینا. چون بیمه قبول میکنه. جای دیگه باشه حتما گرونه😪

شما چند سالته؟

مامانت برای چه مشکلی بازم میرفت پیشش؟

من ۲۶ سالمه😂چکاب اینا میرفته

عزیزم مرسی که جواب دادی😘

سلام عزیزم. منم آندومتریوز داشتم سال 98 با دکتر مهدوی عمل شدم. به نظرم دکتر خوبیه

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
سلام عزیزم. منم آندومتریوز داشتم سال 98 با دکتر مهدوی عمل شدم. به نظرم دکتر خوبیه

ممنون عزیزم.

من دبروز نوبت داشتم با دکتر زهرا عسگری، فعلا بهم گفت برو آی وی اف کن بعد عمل

عزیزم منم آندوی پیشرفته دارم با یک سری درمان ها خیلی بهتر شدم عمل نکردم تا می تونی عمل نکن. گلوتن رو حذف کن حتما. تو تاپیکم هست. یک سری چیزا رو رعایت کنی خیلی بهتر می شی انشاالله