2777
2789
عنوان

شما هم حالتون خوب شد؟؟

224 بازدید | 20 پست

این اهنگ شادمهر که با هوش مصنوعی صدای مهستی را گذاشتن روش شنیدیدن؟؟فوق العادس  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن بغض کردم 🥺🥺💜💜

انگار از بهشت میخونه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

اره شنیدم ولی یه جوریه انگار از دنیای مردگان حرف میزنه

ولی انگار از اون دنیا برگشته.مخصوصا اهنگش پر از احساس عشق وزندگیه

نَ بنظرم تجاوز به حریم خصوصیه بعد از مرگم در امان نیستیم ...شاید هیچ وقت دلش نمیخواسته اون آهنگو بخو ...

قرار بوده بخونه.عمرش قد نمیده...ولی به قول شما ممکنه بعدن سو استفاده شه

نه دلم گرفت هرچند خيلي قشنگ بود

اولش صدای شادمهر را گوش دادم عالی بود..امشب گفتم حیف این اهنگ هست به غیر مهستی کسی بخونه