2777
2789
عنوان

کیا اراکی ان؟؟؟؟؟؟؟

598 بازدید | 9 پست

بهترین دکتر زنان و ماما تو اراک کجاست؟ کیه؟؟ 

لطفت کمک کنید تازه اومدم این شهر 

خیلی عفونت گرفتم می‌خوام خوب بشم شورتم ی روز پر میون عوض میکنم اما هر سری خیلی زرد و بد میشه 

چیکار کنم خسته شدم

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

من قبل اراک بودم دکتر حمیرا فاضل نیا دکتر خوبیه چند بار مراجعه کردم بهشون مشکلم سریع بر طرف شده

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر شیما علوی تو عباس اباد خوبه دکتر مریم شکرپور تو میدان هفت تیر خوبه 

ممنون

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
دکتر احسانی عباس اباد نزدیک امام زاده و دکتر احتشامی پور هم مطبش عباس اباده خوبن 

مرسی عزیزدلم