۱۰روز مونده ب موعدم آبروم پیش در و همسایه رفت از بس جیغ و داد میزنم با بچه ها البته اینم بگم ک شوهرمو بچه هام اصلا درکم نمیکنن نمیزارن یه دیقه آرامش داشته باشم ،میترسم بلایی سر خودم بیارم خیلی خیلی عصبی وپرخاشگر شدم خسته شدم دیگه،از اون بدتر از نگاههای شوهرم جوری نگام میکنه انگار این رفتارا دست خودمه چکار کنم ،کاش هیچوقت صب نشه باز بدبختیهای من شرو میشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط خسته ای یکم برایخودت وقت بزار برای خودت ارزش قایل باش تا اطرافیانت برای ارزش قایل ...
در طول روز هر چی ب شوهرم رو میندازم ک بچه رو ببره خونه باباش همسایمونن تا من کمی استراحت کنم میبره در حد ۵دقیقه برمیگرده میگه حوصله ندارم بعد خودش میره تا یکی دوساعت میمونه اصلا درکم نمیکنه
۳ روز قبل و ۳ روز اول پریودی هم میتونین قرص ب۶ بخورین
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍