2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم تهمت دزدی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 84 پست
کلید اسرار : خونه برادر شوهری که گل می‌کشه نرو ، خونه هیچ کسی رو هم تمیز نکن که اینطوری واست شاخ بشن ...

افرین حتی به کسی نباید خوبی کرد منم عین خرااااا برای مادرشوهرم کارکردم دیدم مانتونداره  پارسال ۴۰۰ تومن مانتوخریدم براش دیدم کیفش پارس ۱۰۰ تومن پیارسال کیف خریدم براش عیدا براش کفش خریدم  

آخرشم نمیدونم به چه نیتی برام بپا گذاشت  وقتی رفتم به خونش تا به پسرم لقمه بدم 

بیشعورا 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اگر شخص معتاد دیدید دست به پاکت سیگارش نزنید

منم یبار خونه داییم اومدم ظرف میوه اینا جمع کنم برداشتم پاکت سیگارش هم انداختم تو اشغال

شانس آوردم زود فهمید قشقرق کرد دراوردم😒

اون یچیز دیکه داشت. ش.ی.ر.ه

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
بهش گفتم بابا بیا من پولشو میدم  گفت نه تو دزدی به تو اعتماد ندارم  بیاسرتاپاتو گل بخرم ...

احتمال چیز بدتر از گل بوده

بنظرم کارت غلط بوده خونه معتاد کار کردی ممکنه خدایی نکرده سرنگ چاقو یا هرچیز الوده داخل خونش باشه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
چرا خونشو شما تمیز میکردی اسی؟ بعدم دیگه باهاش قطع رابطه کن.این آدم سم خالصه.

خونش ناهار بودیم گفت کمک کنید همیشه همه بعد غذا کمک میکنن تا اشغالارو هم میبرن عادیه تو خانواده

اخه خودش گفت کمکش کنم  نمیدونی خیلی حالم بده اشکام بند نمیاد

اون یا گل نکشیده یا زیادی کشیده سیمای مغزش اتصال کرده بیخیالش باو خودتو بخاطر ی چیز بی ارزش اذیت نکن

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

از روزی که خونه کسی رو مرتب کردم و بعد زنگ میزد سراغ سینی چای و چادر رنگیشو میگرفت،تصمیم گرفتم دیگه کمک کسی خونشو مرتب نکنم

لطف کنین با رفتار اشتباهتون باعث حذف این کمکها نشیم

احتمال چیز بدتر از گل بوده بنظرم کارت غلط بوده خونه معتاد کار کردی ممکنه خدایی نکرده سرنگ چاقو یا ه ...

من میدونستم گل میکشه اما نمیدونستم انقد مهمه براش که انقد بی ابرویی کنه